Betegsége miatt visszavonul a színészettől Bruce Willis

Visszavonul a színészettől Bruce Willis. A megdöbbentő hírt a hollywoodi sztár családja közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában.

A közleményben az is kiderül, hogy Bruce Willis afáziás, amely egy olyan organikus agyi sérülés, amely többek között nyelvi zavarokat okoz (megnehezíti a szavak kiejtését, tárgyak megnevezését, beszéd rendellenességek állnak fenn stb.).

“Bruce csodálatos támogatóinak, családként szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire” - olvasható a közleményben. “Erős családi egységként haladunk ezen keresztül, és szerettük volna bevonni a rajongóit, mert tudjuk, milyen sokat jelent nektek, ahogyan ti is neki.”

"Ennek eredményeképpen, alapos megfontolás után Bruce visszavonul attól a karriertől, amely oly sokat jelentett számára" - tette hozzá a közlemény.

Bruce Willis utolsó alakítása várhatóan a Fortress 3 című filmben lesz látható, amelynek jelenleg az utómunkálatai zajlanak.