A 2016-ban megjelent női főszereplős Szellemirtók sajnos nem igazán aratott osztatlan sikert a rajongók körében, és bár nem valószínű, hogy ez motiválta a készítőket, de egy úgy tűnik nagyon is készül az eredeti franchise harmadik része.

Arról azonban eddig nem szólt a fáma, hogy a várhatóan 2020-ban mozikba kerülő Szellemirtók harmadik epizódja az eredeti szereplőgárdával érkezne-e. Viszont az IndieWire magazinnak sikerült interjút készítenie Bill Murray-jel az éppen javában zajló Cannes-i Filmfesztiválon. A színész jelenleg ugyanis Jim Jarmusch legújabb filmjét, a The Dead Don't Diet promózza a rendezvényen.

A színész a magazinnak elárulta, hogy teljesen nyitottan állna hozzá, ha újra felkérnék Dr. Peter Venkman szerepére. Burray azt is elárulta, hogy karrierje során ritkán találkozott olyan nagyszerű kollégákkal, mint az 1984-es Szellemirtók stábjával. „Csodálatos emberek, akik teljesen megértik, mit jelent filmszínésznek lenni, és akik remekül bánnak a társaikkal”, jegyezte meg a színész.

A film rendezője Jason Reitman, annak az Ivan Reitmannak a fia, aki korábban a franchise első két epizódját rendezte. Bár a produkció munkálataival egyelőre nincsenek további információk, nem kizárt, hogy a közeljövőben többet is megtudhatunk majd az új készülő Szellemirtókkal kapcsolatban.