Már jó ideje keringenek bizonyos pletykák A mandalóri második évadáról, pontosabban arról, hogy milyen új karakterekkel bővül majd a történet. E pletykák közé tartozott – főleg az első előzetes után – Boba Fett felbukkanása is. Úgy tűnik, ezt most már biztosra is vehetjük.

Történt ugyanis, hogy a Boba Fettet alakító Temuera Morrison ügynöksége talán véletlenül, talán nem, de beleírta a színész online önéletrajzába, hogy szerepel A mandalóri második szezonjában, mint Boba Fett. Innentől elég nehéz elképzelni, hogy másképp legyen. A pletykákat egyébként az előzetes egyik jelenete élesztette fel, amelyben egy pillanatra Boba Fett ikonikus jetpackje látható egy a sivatagon keresztül robogó motor oldalán.

De nem Boba Fett az egyetlen olyan szereplő, aki legalább pletykaszinten felmerült a második évad kapcsán. Már hónapokkal ezelőtt hallani lehetett róla, hogy szerepelni fog Bo-Katan és Ahsoka Tano is, akiket élőszereplős Star Wars alkotásban még sosem láthattak a rajongók. Előbbit Katee Sackhoff, utóbbit Rosario Dawson keltheti életre.

Mellettük két másik hollywoodi sztár is szerepelhet a sorozatban, de egyelőre sem Timothy Olyphant, sem Michael Biehn karakterét nem fedték fel. Esetükben tényleg nem tudni, hogy ha valóban szerepelni fognak, akkor kit alakíthatnak majd.

A mandalóri második évadáig már nem kell túl sokat aludni, mivel a premierre október 30-án kerül majd sor a Disney+ csatornán. Szerencsére a forgatást még a nagy tavaszi leállás előtt sikerült befejeznie a stábnak, így nem kellett elhalasztani a bemutatót.