Clint Eastwood unokája, akiről nem is hallottál, pedig épp milliók nézik…A kép forrása: Brinkwire

Elrajtolt az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő The Bachelorette új évada, amelyben Clint Eastwood unokája,  L.T. Murray IV is felbukkan majd.

Magyarországon A nagy Ő címmel ismertté vált showműsor keretében férfiak versenyeznek egy rendkívül csinos és sikeres hölgy kegyeiért. Az új résztvevők között ott van L.T. Murray, ám senki se lepődjön meg, ha mostanáig nem találkozott még a nevével.

L.T. édesanyja, Laurie Murray a nyolcvanas években szerzett tudomást arról, hogy biológiai édesapja nem más, mint Clint Eastwood, az ügyből természetesen nem lett botrány, hiszen a színész maga sem tudott annak idején arról, hogy Laurie biológiai édesanyja várandós.

A családfát egy kicsit tovább bonyolítja, hogy maga Laurie Murray-t szintén örökbe adták, a hölgy azonban a harmincas éveiben szerette volna felkutatni biológiai szüleit, így derült fény arra, hogy édesapja valójában Clint Eastwood.

A The Daily Mail számolt be arról, hogy a hollywoodi sztár rendkívül büszke családjára, hiszen a későbbiekben együtt nyaraltak, illetve Eastwood részt vett L.T. 2012-ben tartott esküvőjén.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L.T. Murray IV (@ltmurrayiv) által megosztott bejegyzés