Daniel Radcliffe beszivárog a neonácik közé

Megkapta első előzetesét Radcliffe új filmje, az Imperium.

Nem unatkozik a Harry Potter filmek sztárja,  Daniel Radcliffe. A közelmúltban mutatták be a Szemfényvesztők 2-t, múlt héttől fut az ő főszereplésével forgatott Az ember, aki mindent tudott, de máris itt a legújabb filmje, melyhez befutott az első előzetes.

Az Imperium című thriller megtörtént események alapján készült. A történet főhőse Nate Foster egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista csoportba, hogy meghiúsítsa a banda következő nagy dobását. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető alvilági mozgalom tagjaként nem csak az 'ellenségget', de önmagát is le kell győznie.

 Daniel Ragussis rendező elmondta, hogy a forgatókönyv megírásából Michael German is kivette a részét, aki egy évig volt beépülve egy neonáci mozgalomba. A film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Toni Collette,Nestor CarbonellBurn Gorman és Sam Trammell.

Az Imperium augusztus 16-án debütál a tengerentúli mozikban. 

67 Imperium (2016)

dráma | krimi | thriller

Az Imperium című thriller megtörtént események alapján készült. A történet főhőse Nate Foster, egy fiatal és idealista FBI ügynök, aki beszivárog egy neonáci terrorista... több»