Ez a 4 sorozat 100%-os, és még csak nem is hallottál róluk

A streamingszolgáltatók egyre bővülő kínálatában nem egyszerű eligazodni, így ezúttal is szeretnénk egy kis tájékoztatást nyújtani olyan produkciókról, amelyekről talán sokan nem is hallottak.

Egy friss megjelenés mellett három olyan folytatást is kínálunk, amelyet egyébként érdemes bepótolni. Csekkoljátok az alábbi listánkat!

A Shudder horror-antológia tévésorozata, a Creepshow, amelynek új évada e hónap elején debütált, egyszerűen remekel. A széria tulajdonképpen George Romero rendező 1982-es Creepshow-filmjének folytatása, és amely a kritikusok szerint egyszerűen felülmúlhatatlanul szórakoztató.
#3

89 Fellow Travelers  (2023)

(1)

romantikus

SkyShowtime

Két különböző férfi életét és illékony románcát követhetjük nyomon tisztogatások, háborúk, tüntetések és pestisjárványok során, leküzdve a világ akadályait. több»

A Thomas Mallon azonos című regénye alapján készült sorozat egy epikus szerelmi történet és egyben egy politikai thriller, amely két nagyon különböző férfi románcát mutatja be, akik a McCarthy-korszak Washingtonjában ismerik meg egymást. A történet négy évtizeden át követi a szereplőket a hatvanas évek vietnami háborús tiltakozásaitól a hetvenes évek hedonizmusán át a nyolcvanas évek AIDS-válságáig.
Josh Gad és Isla Fisher főszereplésével készült sorozat hatalmas sikert aratott a kritikusok és a nézők körében egyaránt. A történet szerint Gary egyedülálló apaként neveli 11 éves lányát Adelaide-ban. A férfi rövidesen megismerkedik a rendkívül csinos Maryvel, akinek van egy féltve őrzött titka. A nő ugyanis egy igazi vérfarkas.
Harry Bosch egy nyugalmazott gyilkossági nyomozó, akiből magánnyomozó lett. A második évadban hősünk és Honey "Money" Chandler ügyvédnő együtt nyomoznak egy gyilkos után, aki úgy tűnik hamarabb találja meg őket.