Fény derült Bob Saget halálának körülményeire

Még csak fél hónap telt el 2022-ből de már most több mint egy tucat hírességtől kellett elbúcsúznunk. Közéjük tartozik Bob Saget is, aki január 9-én hunyt el tragikus hirtelenséggel. A színész-komikust a szállodai szobájában találták meg, de halálával kapcsolatban csak most érkeztek részletek.

Bob Saget elsősorban komikusként aratott nagy sikereket, de a kamerák előtt sem jött zavarba. Filmekben és sorozatokban egyaránt rendszeresen szerepelt, a legtöbben a Bír-lak, a Törtetők vagy az Így jártam anyátokkal sorozatokból ismerhetik.

A komikus Orlandóban lépett fel és még posztolt is az előadása után a közösségi médiában. Itt arról írt, hogy nagyon élvezte az aznapi műsort, nagyszerű volt a közönsége és úgy érzi, mint 26 éves lenne. Ezt követően a Ritz-Carlton hotelben foglalt szállására ment, ahol még telefonon beszélt a feleségével, majd nyugovóra tért.

Holttestét másnap délután a szálloda személyzete fedezte fel, miután felesége egész nap képtelen volt kapcsolatba lépni vele. A komikusnak akkorra már régen egy Los Angelesbe tartó repülőn kellett volna ülnie. A szálloda személyzete a szobában találta meg a komikus holttestét. Bob Saget az ágyában feküdt takarók alatt. Minden jel szerint álmában érte a halál szívinfarktus vagy stroke miatt. Mindennemű idegenkezűség vagy az öngyilkosság is kizárható. Egy ideig arról lehetett olvasni, hogy talán erőszakos halált halt, ezt a pletykát arra alapozták, hogy a helyszínen megjelent a rendőrség gyilkossági csoportja is. Ám erről kiderült, hogy csupán a protokoll részeként hívták ki őket.

A komikus korábban arról beszélt egy podcast vendégeként, hogy nemrégiben ő is átesett a koronavírus-fertőzésen, de gond nélkül átvészelte. Sokak szerint a betegség későbbi komplikációi vezethettek a halálához, ugyanis egyes kutatások szerint a fertőzésből való lábadozás növeli mind a szívinfarktus, mind a stroke kockázatát.