Fogadjunk, hogy nem szúrtad ki a John Wick 'crossovert' a Mátrix 4-ben!

Már a mozikban a Mátrix: Feltámadások, amely mostanra kapott hideget és meleget is a rajongóktól és a kritikusokról egyaránt.

Lana Wachowski rendezése alaposan felborzolta a kedélyeket idén karácsonykor, a Mátrix 4 azonban számos meglepetést tartogat, amelyekről egyelőre nem is szeretnénk bővebben írni, egy valamit viszont már most érdemes megemlíteni.

Noha ritkán esik szó róla, a John Wick filmek rendezőjének, Chad Stahelski és Keanu Reeves munkakapcsolata még a Mátrix első részének forgatása idején vált szorossá. Stahelski Keanu dublőreként dolgozott a produkción, a Feltámadásokban azonban egy kisebb szerepet is kapott.

“Említettem Lanának, hogy szívesen segítenék, küldje el a forgatókönyvet, mert van egy kis időm. Miután elolvastam, megdöbbentem. Azt mondtam neki: "Most csak viccelsz, ugye?". Erre ő: 'Ó, nem, nem, nem, nem, ez a forgatókönyv” - nyilatkozta Stahelski a Hollywood Reporter magazinnak.

Ahogy arról a napokban írtunk a John Wick: 4. felvonás - Hagakure premierjét 2023. tavaszára halasztották, Stahelski azonban egy korábbi interjúban már elárulta, hogy emellett a Hegylakó rebootján is dolgozik.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»