Gyászhír: Holtan találták a Melrose Place színészét, Morgan Stevenst

Elhunyt Morgan Stevens, akit a legtöbben a Melrose Place című sorozatból ismerhetnek.

70 éves korában holtan találták Morgan Stevenst otthonában, a halál okáról a rendőrség nem közölt információt.

A színész 1951. október 16-án a Tennessee állambeli Knoxville-ben született, majd a főiskola elvégzése után nem sokkal Hollywood felé vette az irányt, és csakhamar jelentős népszerűségre tett szert.

Első nagyobb szerepét a Fame című tévésorozatban kapta, melyben egy tanárt, David Reardont alakította. Stevens a széria 20 epizódjában szerepelt a második évadban, ő írta a harmadik évad egyik részét is.

Felfelé ívelő karrierje 1989 augusztusában megroppant, amikor kisebb autóbalesetet szenvedett, és a Los Angeles-i rendőrség ittas vezetés gyanújával letartóztatta. Őrizetbe vétele közben súlyosan megverték, eltört az orra, kificamodott az állkapcsa és idegsérüléseket szenvedett az arcán. A véralkoholvizsgálat tisztázta őt az ittas vezetés vádja alól.

Morgan 1992-ben tért vissza a színészethez, a Melrose Place című tévésorozat hét epizódjában játszotta Nick Diamondot, de egyre kevesebb munkát kapott. Legutóbb 1999-ben szerepelt a Walker, a texasi kopó egyik epizódjában. 

Nyugodjék békében.

22 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Morgan Stevens

Morgan Stevens

szül. 1951. 10. 16. - elhunyt 2022. 01. 26.
Knoxville, Tennessee, USA
Morgan Stevens amerikai színész 1951. október 16-án született az Egyesült Államokban, Knoxville-ben, Tennessee államban. Nem sokkal a tanulmányai befejezését követően Hollywoodba ment szerencsét próbálni, és hamar emelkedő ívre sikerült állítania a karrierjét. Egy végzetes eset azonban kettétörte az ígéretes pályáját. A... több»