Alig egy hete debütált a Prime Videón a Fallout sorozat, máris kiderült, hogy jön a 2. évad.

A bejelentésre azután került sor, hogy a Variety magazin beszámolt róla, hogy a második évad 25 millió dolláros adójóváírást kap a forgatás Kalifornia államba való áthelyezésével.

“Dicséret illeti az őrülten zseniális showrunnereinket, Genet és Grahamet, a fantasztikus szereplőgárdát, Toddot és Jamest és a Bethesda összes legendáját, valamint Jen-t, Vernont és az Amazon csodálatos csapatát a sorozat hihetetlen támogatásáért. Alig várjuk, hogy újra felrobbantsuk a világot" - nyilatkozták a sorozat showrunnerei, Jonathan Nolan és Lisa Joy.

A sorozat az azonos című, klasszikusnak mondható videojáték alapján készült, amely kétszáz évvel egy nukleáris háború sújtotta, posztapokaliptukus világban játszódik. Az emberiség több részre szakadt, azoknak pedig, akik földalatti óvóhelyekben, szinte luxuskörülmények között éltek, szinte semmi fogalmuk sincs arról, hogy a felszín mennyire kegyetlen és sivár hellyé változott.

A produkció nem mellékesen a Rottent Tomatoes portálon 94 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 89 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség is 90 százalékra értékelte a Mafabon.

A sorozat főszerepében Kyle MacLachlan, Michael Emerson, Moisés Arias, Walton Goggins, Leslie Uggams, Ella Purnell és Sarita Choudhury láthatók. Az Amazon egyelőre nem adott bővebb információt a második évaddal kapcsolatban, az első évad mindenesetre már elérhető a platformon, a mafabos adatlapon található Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

67 Fallout  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»