57 Ava  (2020)

Csütörtöktől a hazai mozikban Jessica Chastain páratlanul keménynek ígérkező akciófilmje, az Ava. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a filmet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Big Bang Media és a Mafab.hu jóvoltából 10 páros mozijegy keresi a gazdáját. A vetítésre 2020. június 30-án, kedden este kerül sor Budapesten!

Végre újranyitnak a mozik, és rögtön az év egyik legígéretesebb akciófilmjével kezdődik a szezon, melyet most premier előtt nézhettek meg! 

Ava( Jessica Chastain) egy képzett, profi bérgyilkos, aki egy magas rangú célpontok kiiktatására szakosodott szervezetnél dolgozik. A nő csendben és a legnagyobb alapossággal végzi el a rá bízott feladatot, és sosem hibázik. Azonban egy balul sikerült küldetés után új helyzetben találja magát: ha túl akarja élni a rá leselkedő veszélyeket, minden tudására, erejére és kitartására szüksége lesz...
A segítség BAFTA-díjra jelölt forgatókönyvírója, Tate Taylor ismét az Oscar-díjas Jessica Chastainnel forgatott, ezúttal azonban a rendezői székből irányította a lebilincselő akció-kriminek ígérkező film munkálatait, melynek főbb szerepeiben Chastain mellett olyan sztárokat láthatunk, mint Colin Farrell (Golden Globe-díj) és John Malkovich (2 Oscar-jelölés).

Az Ava a Big Bang Media forgalmazásában júliustól látható a magyarországi mozikban.  

Ha Te sem szeretnél lemaradni az Ava-ról, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz vasárnap éjféli déli sorsolásba (2020. június 28.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Sok szerencsét kívánunk!