Csütörtöktől a hazai mozikban a Lóth Balázs eszelősen szórakoztatónak ígérkező vígjátéka, a  Pesti balhé . Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a filmet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját.

Bejött a Másnaposok? Bírod a heist filmeket? Vagy csak másfél órányi önfeledt kikapcsolódásra vágysz? Akkor a  Pesti balhé valószínűleg ideális választás lesz a számodra a hétvégére. Neked kockáztatnod sem kell, a páros mozijegyet mi álljuk! 

Ami a történetet illeti, évekkel ezelőtt legjobb barátokként vettek részt bármilyen kalandban, csínytevéseik miatt a gyerekprogramok szervezőinek és a tanároknak bizonyára nem ők voltak a kedvencei. Idővel felnőttek, de továbbra se nőtt be a fejük lágya.
Valamennyien kicsapongó mókamesterek maradtak, kivéve Marcellt (Mészáros Béla), akire rámosolygott a szerencse. Jól szituált mérnök lett belőle, de a boldogságot nem sikerült megtalálnia. Látszólagos komolysága ellenére azonban ő is enged a kísértésnek, és belemegy egy őrült tervbe. A csapat (Szabó Simon, Elek Ferenc,  Petrik AndreaJászberényi Gábor , Inotay Ákos) ezúttal egy saját képet próbál bejuttatni egy aukcióra. Az események nem az elképzeléseik szerint haladnak, hiába avatnak be egy rafinált gazfickót (Reviczky Gábor) is, óriási felfordulást okoznak. Ez azonban nem szegi a kedvüket, hiszen épp ilyen élményre vágytak.  

Ha Te sem szeretnél lemaradni a  Lóth Balázs  rendezésében bemutatásra kerülő  Pesti balhé ról, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a holnap déli sorsolásba (2020. július 29.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!