Jennifer Aniston és Adam Sandler hétfőn Drew Barrymore talkshow-jában jelent meg.

Az 54 éves színésznő a beszélgetés során, melyen részt vett a Gyagyás gyilkosság 2 kapcsán számos témát érintett. Többek között azt hozta fel, hogy nem nagy rajongója annak, ha egy szerep kedvéért rövid hajat kell viselnie.

A téma akkor került szóba, amikor Drew-val arról beszélgettek, hogy a hetvenes évekbeli Three's Company című sikeres tévésorozat egyik női főszereplőjét alakítaná Sandlerrel egy esetleges remakeben. Ebben a népszerű sitcomban a hosszú szőke hajú szexszimbólum Suzanne Somers játszotta Chrissy-t és Joyce DeWitt Janet-et a főszerepekben, a néhai John Ritterrel, aki Jack szerepét játszotta. A Three's Company egy szórakoztató sitcom, amely a kaliforniai Santa Monica tengerparti közösségében játszódik. A sorozatot 1976-tól 1984-ig sugározták.

Aniston azt mondta, hogy nem nagyon akarta elvállalni Janet szerepét, amit DeWitt játszott. Ennek oka, hogy Janetnek rövid haja volt, és Aniston megosztotta, hogy nem akarta volna levágatni a haját a szerep kedvéért. Jennifer ekkor megkérdezte Drew-t: "Te levágatnád a hajad?"

Drew azt mondta, hogy neki nem gond: "Imádom Janetet. Ő egy igazi, laza csaj... Én sokkal inkább Janet vagyok, te sokkal inkább Chrissy."

Jennifernek korábban volt már rövid haja. A színésznő 2001-ben vágatta le a haját, amikor a Jóbarátok című sorozatban szerepelt és Brad Pitt felesége volt.

'Igazából két napja vágattam le a hajamat' - mondta Aniston akkoriban az ElleUK.com-nak - 'Nem egy szerep miatt volt. Megcsináltattam ezt a brazil fazonnak nevezett dolgot, és a hajam nem reagált rá igazán jól.'

A fodrásza, Chris McMillan végezte a mentő hajvágást.

"Chris egyszerűen levágta az egészet, így most már ilyen. Rövid! Az állkapocsvonalamnál van, és hátul egy kicsit rövidebb. Egyszerűen vágott, olyan, mint egy vágott bob" - mondta akkor Aniston.

Drew hétfői talkshow-jában felvetette a Three's Company újraforgatását: "A minap előálltunk egy kis ötlettel, hogy milyen lehetne egy triófilm."

Majd elmondta, hogy egy tévéműsor alapján készülne.

Jennifer rögtön feldobta: "Ó, a Three's Company", amire Adam azt mondta: "Ó, az jó móka lenne".

Aniston három filmet készített Sandlerrel (Kellékfeleség , Gyagyás gyilkosság és Gyagyás gyilkoság 2), míg Barrymore szintén hármat (Nászok ásza, Az 50 első randi és Kavarás).

"Mindhármunkkal együtt akarunk egy filmet csinálni, és véget vetni ennek a versengésnek [hogy ki forgat többet együtt]" - mondta Aniston a műsorvezető Michael Strahannak.

"Nincs verseny" - tette hozzá Sandler - "Csak két nagyszerű hölgy. Csodálatos lenne közösen forgatni egy filmet."