Jön az Amikor kialszik a fény 2

A hétvégén debütált Sandberg rövidfilmjének egészestés változata, máris készül a folytatás.

Öt millió dolláros költségvetés mellett huszonhét milliót kaszált David F. Sandberg horrorja, az Amikor kialszik a fény, a sikerre való tekintettel a New Line Cinema pedig be is jelentette, hogy elkészítik a második részt.

A folytatás rendezői székét továbbra is Sandberg foglalhatja el, míg a produceri teendőket ismét James Wan és cége, az Atomic Monster látja el. A forgatókönyvet Eric Heisserer írja.

A  Teresa Palmerr főszereplésével bemutatott horror története szerint a tízéves Martin édesapja rejtélyes körülmények között tűnt el, az anyja antidepresszánsokon él, ő pedig nem tud aludni – nagyon fél a sötétben. Egyedül a nővére hiszi el neki, hogy nem csak gyermeki képzelgésről van szó: ő is találkozott már az árnyékkal, aki csak addig erős, amíg fel nem kapcsolják a villanyt. A fiatal nő magához menekíti az öccsét, de a régi árnyak elől nem lehet ilyen könnyű elmenekülni. Ha meg akarnak szabadulni a félelemtől, az anyjukhoz kell segítségért fordulniuk. Vissza kell menniük a hatalmas, zegzugos, félhomályos házba, hogy együtt töltsenek egy éjszakát, és fényt derítsenek a régi titokra.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a második rész, egyelőre nincsenek információk, annyi azonban biztos, hogy a direktor előbb még elkészíti a nagysikerű horror, az Annabelle 2: A teremtés-t, így a premierre valószínűleg csak 2018-ban kerülhet sor. 

dráma | horror | misztikus

Egy nőt egy olyan rémálomba illő lény kísért, aki csak akkor jelenik meg, ha a lámpák már kialudtak. David Sandberg nagysikerű 2013-as rövidfilmjének egész estés változata. több»