Jön John Cena vígjátékának folytatása, itt az Egynyári barátság 2 előzetese

John Cena visszatér az Egynyári barátság 2-ben, amelynek premierje augusztusban lesz a Hulu-n. Itt a filmelőzetes. 

Az első film sikere után a teljes szereplőgárda visszatér a folytatásban. A történet úgy folytatódik, hogy az újdonsült házaspár, Marcus és Emily meghívja vad barátaikat, Ront és Kylát, akik szintén nemrég házasodtak össze és kisbabájuk született, egy karibi nyaralásra. Marcus célja az utazással az, hogy ajánlatot tegyen egy chicagói szállodaépítési szerződésre. Kyla korábban bebörtönzött apjának, Reese-nek váratlan érkezése azonban mindent felforgat, és emiatt Marcus tervei sem épp úgy alakulnak, ahogy azt elképzelte. 

Az Egynyári barátság 2 augusztus 25-én lesz elérhető a Hulu Originalon az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában pedig a Star+-on, más régiókban pedig a Disney+-on. Az Egynyári barátság jelenleg a Disney+-on nézhető Magyarországon (ha nem láttad, de pótolnád, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Disney+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál), de arról nincs hivatalos információ, hogy a második rész mikor érkezik hozzánk.

akció | kaland | vígjáték

Egy pár története, akik mexikói nyaralásuk alatt találkoznak egy másik párral, és látják, hogy barátságuk kínos fordulatot vesz, amikor hazatérnek. több»