Josh Brolin lesz Cable, a Deadpool 2 nemezise

Sicario - A bérgyilkos sztárja Cable szerepében száll szembe a szabadszájú képregényhőssel.

A 20th Century Fox hosszas mérlegelés után döntött a Deadpool 2 főgonoszáról. Az elmúlt hónapokban olyan nevek merültek fel Cable szerepére, mint Brad Pitt, Michael Shannon, Russell Crowe, David Harbour és Kyle Chandler, de a befutó végül a Nem vénnek való vidék színésze, Josh Brolin lett, tudta meg a The Hollywood Reporter. A színész a hírek szerint négy filmre szóló szerződést kötött, melybe a Deadpool további folytatásain mellet bele tartozik az X-Force is.

Nem ez lesz a 49 éves sztár első látogatása a képregények világában, korábban ugyanis olyan adaptációkban is láthattuk már, mint a Sin City: Ölni tudnál érte, a Men in Black - Sötét zsaruk 3. vagy a Jonah Hex  

Deadpool folytatásában két új kulcskaraktert ismerhetünk majd meg, akik fontos szerepet töltenek majd be az X-Force-ban. Az egyikük Domino (Zazie Beetz), míg a másik az X-Men franchise-ből ismert Cyclops fia, Cable.

Ryan Reynolds nevével fémjelézett Deadpool 2 rendezői székét a John Wick direktora, David Leitch foglalhatja el. A film 2018. decemberében érkezik a mozikba.