Június a Netflixen: 19 premierfilm és sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod

A Netflix júniusban sem okoz csalódást a nézőknek. Sok izgalmas tartalom érkezik a hónapban, amikre megéri egy pillantást vetni.

Akció, vámpírok, brit bandák, vígjátékok, vetélkedők, dokumentumfilmek, romantika, sci-fi, fantasy és animáció - egyszóval minden, amire szükség lehet, az itt lesz az elkövetkező 30 nap folyamán. Következzen egy lista, ami bár nem foglal magába minden júniusi premiert, de igyekszik összegyűjteni a legizgalmasabb produkciókat.

#19

akció | animáció | kaland

Netflix

A modern civilizációt és a világot a pusztítás istene, Anthrasax, 7 nap alatt eltűntette, majd elzárta egy pecséttel. Több száz évvel később a varázsló Dark Schneider egy... több»

A Liden Films egy vadonatúj anime sorozatot készít a világszerte több mint 30 millió példányban eladott mangából.
#18

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A nagy pénzrablás című hatalmas sikerű spanyol sorozat koreai remake-je, melyben egy rablókból álló csapat a Professzor vezetésével megkísérel végrehajtani egy lehetetlennek... több»

Az eredeti spanyol sorozat nyomdokaiban járva A nagy pénzrablás új spin-offja Koreában játszódik, és új arcok veszik át a Professzor, Berlin, Tokió és mások szerepét.
#17

80 Spriggan  (2022)

akció | animáció | kaland | sci-fi | thriller

Netflix

Az ARCAM vállalat Spriggan ügynökei veszélyes feladattal néznek szembe: egy idegen civilizáció ősi ereklyéit kell biztonságban tartaniuk, hogy ne kerüljenek rossz kezekbe. több»

Az azonos című mangán alapuló új anime, amely egy nagy civilizáció összeomlását követő disztópikus jövőben játszódik. Az ARCAM ügynökeit követjük nyomon, akiknek az a feladatuk, hogy megakadályozzák, hogy bárki is megszerezze az egykori civilizáció ereklyéit.
#16

dokumentum

Netflix

Onoe Matsuya, kabuki színész Idomu című sorozatának utolsó része, amelyben szerepel Ikuta Toma is, akinek ez az első kabuki szerepe. több»

Rendező: Tadashi Aizawa
Szereplők: Tôma Ikuta, Matsuya Onoe
Új japán dokumentumfilm, amely egy színész kihívásait és a kabuki sztárjával, Matsuya Onoe-val való 20 éves barátságát követi nyomon. Toma Ikuta és Matsuya Onoe a főszereplők.
#15

dráma | misztikus | vígjáték

Netflix

Egy rejtély nyomozása érdekében egy fiatal nő egy előkelő társasházi közösségbe költözik, ahol kapcsolatba kerül annak furcsa és gyanús lakóival. több»

A következő nagy brazil siker reményében a Netflix a hónap közepén indítja új sorozatát Bruna Marquezine, Manu Gavassi, Sheron Menezzes, Carol Castro, Vanessa Gerbelli és Natalia Klein Maldivas főszereplésével.
#14

70 Isten haragja  (2022)

(5)

dráma | thriller

Netflix

Luciana belemerül a rokonai rejtélyes halálesetének vizsgálatába. Egyre erősödik a gyanúja, hogy a felelős egy rejtélyes író, az egykori főnöke. több»

A Guillermo Martínez regénye alapján készült argentin thriller a hónap közepén érkezik a streaming szolgáltatóhoz.
#13

80 Borgen - 4. évad  (2022)

(1)

dráma

Netflix

Birgitte Nyborg és munkatársainak története, illetve a média, amelynek feladata ezúttal az, hogy külügyminiszteri minőségében tudósítson róla. több»

A kedvelt dán politikai thriller új évada kizárólag a Netflixre érkezik világszerte, júniusban Magyarországon is megtekinthető lesz. Birgitte Nyborg visszatér a dán kormányban betöltött új szerepkörébe, és belső illetve külső problémákkal kell megküzdenie, köztük egy sarkvidéki hatalmi harccal.
#12

71 A férfi a méh ellen  (2022)

(13) (2)

családi | vígjáték

Netflix

Egy férfi háborúban találja magát egy méhhel, miközben egy luxusbirtokot felügyel. Ki fog győzni, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoz a folyamat? több»

Rowan Atkinson leginkább Mr. Beanről ismert. Ebben a sorozatban egy Bean-szerű karaktert alakít majd, aki háborúban áll egy méhecskével.
#11

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hőseink a harmadik évadban megpróbálnak túljutni a kihívásokon, meglepetéseken és veszteségeken, amiket az élet állít eléjük. Mindeközben egy univerzumot fenyegető entitás... több»

Az Esernyő Akadémia, a Netflix egyik legnagyobb szuperhősös sorozata júniusban visszatér, és a sorozat eddigi legnagyobb dobásának ígérkezik, amikor hőseink szembeszállnak a Sparrow-okkal. Az új évadban rengeteg új arcot láthatunk a szereplőgárdában.
#10

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lina megígéri beteg édesanyjának, hogy a főiskola előtti nyarat Firenzében tölti, ahol beleszeret a városba, az emberekbe és a "gelato"-ba. több»

A Jenna Evans Welch regényét feldolgozó, Olaszországban játszódó új romantikus komédia egy amerikai érettségizőről szól, aki vonakodva Rómába repül, hogy teljesítse édesanyja utolsó kívánságát, de útközben talán a szerelmet is megtalálja.
#9

dokumentum

Netflix

Ben Crump ügyvédként, az afroamerikaiak polgárjogi harcosaként ismert. A híres jogász most bemutatja családi életét, illetve ügyvédi munkásságát. több»

Rendező: Nadia Hallgren
Szereplők: Benjamin Crump
Dokumentumfilm Ben Crump amerikai polgárjogi ügyvéd életéről, aki a feketék jogaiért harcolva vált ismertté.
#8

55 A pók feje  (2022)

(18) (2)

akció | dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

A közeljövőben elítéltek jelentkezhetnek orvosi kísérletekre mint tesztalanyok, hogy lerövidítsék letöltendő éveiket. Egy közülük olyan gyógyszert kap, ami a szerelemhez... több»

Chris Hemsworth az egyik főszereplője a Netflix következő nagy dobásának akciófilmek terén. Eddig még nem látott szerepben érkezik - most egy őrült tudóst alakít majd. A Joseph Kosinski által rendezett film egy modern fegyházról szól, amelyet egy orvos vezet, aki tudatmódosító szerekkel kísérletezik alanyain.
#7

Netflix

Öt új szuperséffel találkozhatunk, akik kihívó séfeket fogadnak, hogy szembenézzenek, megmérkőzzenek és megfőzzék legjobb kulináris alkotásaikat, hogy ők legyenek az első... több»

A Szuperséf valóságshow-sorozat új változata. Nyolc epizód készült, amelyekben öt úttörő gondolkodású főszakács fogadja a kihívó séfeket, hogy új receptekkel álljanak elő.
#6

vígjáték

Netflix

Egy telefonos tanácsadó akaratlanul Isten hírvivőjévé válik, amikor belécsap a villám és meglátogatja Gábriel arkangyal, aki figyelmezteti a közelgő apokalipszisre. több»

Melissa McCarthy és Ben Falcone a főszereplői az Ausztráliában forgatott vígjátéksorozatban, amiben egy egyszerű dolgozó ember Isten hírnökévé válik.
#5

68 Félidő  (2022)

(5)

dokumentum | zenés

Netflix

Részletes bepillantást nyerhetünk Jennifer Lopez karrierjébe, aki felidézi azokat a mérföldköveket, amelyek meghatározták művészi pályafutását. A filmből az is kiderül, mik... több»

Jennifer Lopez mindent belead a netflixes karrierjébe, a közeljövőben legalább három filmje érkezik a szolgáltatóhoz. Az új dokumentumfilm a népszerű zenész és filmsztár karrierjére és életére fog koncentrálni.
#4

dráma | krimi

Netflix

A világ nagy nehézségekkel néz szembe - a gazdasági világválság javában tombol, és a fasizmus csillaga is emelkedőben van. Mindeközben Tommy Shelby saját démonaival néz... több»

Hosszú és göröngyös út áll a Cillian Murphy által vezetett Birmingham bandája mögött, és a sorozat elérkezett az utolsó évadhoz. Nincs azonban minden veszve, hiszen már készülőben van a film.
#3

66 Az első áldozat  (2022)

(9) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Amikor a tinédzser vámpír Juliette számára eljön az idő, hogy elkövesse első gyilkosságát és elfoglalja helyét egy hatalmas vámpírcsaládban, célba vesz egy új lányt a... több»

A Netflix vérre megy ezzel az új, tinédzserekszereplőkkel készített drámával, amely egy vámpír és egy vámpírvadász között kialakuló valószínűtlen kapcsolatról szól. A film V.E. Schwab könyvén alapul.
#2

79 Mindent egy lapra  (2022)

(19) (5)

dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.

Jeremiah Zagar rendezésében érkezik egy új sportvígjáték Queen Latifah és Adam Sandler főszereplésével.
#1

39 Az elfogás  (2022)

(16) (3)

akció | dráma | thriller

Netflix

A hadsereg egyik tisztjének sokéves taktikai kiképzését és katonai szakértelmét kell bevetnie, amikor egy összehangolt támadás fenyegeti a távoli rakétaelhárító állomást,... több»

Matthew Reilly írta és rendezte az akciófilmet, amely egy katonatisztről szól, akinek széleskörű tapasztalatát kell felhasználnia egy globális katasztrófa megakadályozására, amikor egy támadás fenyegeti az általa irányított távoli rakétaelhárító állomást. Elsa Pataky JJ Collinst alakítja a filmben, a főszerepekben Luke Bracey, Aaron Glenane és Mayen Mehta is szerepel.