Júniusban a Netflixen: 10 kihagyhatatlan film és sorozat, amiről nem érdemes lemaradni a nyár első hónapjában

Pár napon belül beköszönt a naptári nyár és vele együtt jönnek újabb filmek és sorozatok is, köztük Glen Powell új filmje, a A bérgyilkos, aki nem is volt!

De nem csak Hollywood egyik legújabb felívelő csillaga érkezik, hanem még számos érdekesség és újdonság! Szemezgessetek listánkból, amiben vannak Cápák a Szajnában, Jessica Alba, 90es évek, visszatérő Sweet Tooth: Az agancsos fiú és sok egyéb.

Íme, 10 film és sorozat, amit érdemes felvenni a nyári filmezős listádra!

#10

dokumentum | sportfilm

Netflix

Dokumentumfilm a világ legnagyobb kihívást jelentő kerékpárversenyén, a Tour de France-on részt vevő nyolc csapat útjáról. több»


Szereplők: Gerard Camy
Megjelenés: június 11-én érkezik a 2. évad. / A versenyzőktől a csapatvezetőkig, a 'Tour de France: Unchained' közelről követi a Tour minden résztvevőjét, feltárva a 190 országban közvetített, igazi nemzetközi szimbólummá vált verseny számos kihívását. Az új évad a Tour de France 2023, 21 szakaszának kulisszái mögé tekint be: botrányok, mélyütések és dicsőségvágy; drámai bukások és történelmi szökések; visszalépések és győzelmi vágyak közepette: a sorozat újra belemerül a versenyzők ádáz küzdelmébe a sárga trikóért!
#9

NA Hierarchia  (2024)

dráma | romantikus

Netflix (2024.06.07.)

A diákok legjobb 0,01%-a uralja a törvényt és a rendet a Jusin Gimnáziumban, de egy titokzatos új diák repedést üt a fékezhetetlen világukba. több»

 Megjelenés: 2024. június 7-én / A diákok legjobb 0,01 százaléka irányítja a törvényt és a rendet a Jooshin gimnáziumban, de egy titokzatos átjelentkező diák repedést üt a megzabolázhatatlan világukba... Az újabb dél-koreai sorozat egészen izgalmasnak ígérkezik!
#8

akció | thriller

Netflix (2024.06.21.)

Egy képzett kommandós (Jessica Alba) a különleges erőknél átveszi apja bárját, miután az hirtelen meghal, és hamarosan összetűzésbe kerül a szülővárosában garázdálkodó... több»

Megjelenés: 2024. június 21-én / A különleges erők kommandósa, Parker (Jessica Alba) a tengerentúlon teljesít aktív szolgálatot, amikor visszahívják szülővárosába azzal a tragikus hírrel, hogy apja hirtelen meghalt. Parker, aki most a családi bár tulajdonosává válik, újra kapcsolatba kerül egykori barátjával, a seriffé vált Jessevel (Mark Webber), annak forrófejű bátyjával, Elvisszel (Jake Weary) és nagyhatalmú apjukkal, Swann szenátorral (Anthony Michael Hall), miközben megpróbálja megérteni, mi is történt valójában az apjával. Parker azonban hamarosan szembe találja magát a szülővárosában garázdálkodó erőszakos bandával. Mivel nem tudja, kiben bízhat igazán, Parker kommandós kiképzését veszi elő, és bizonyítja, hogy számolni kell vele, miközben az igazságot keresi, és megpróbálja helyrehozni, ami Swann megyében elromlott, titkos ügynök társa és hacker Spider (Tone Bell), valamint a helyi díler Mike (Gabriel Basso) segítségével.
#7

NA Szupersejt  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. több»

Megjelenés: 2024 júniusában / A SUPACELL egy öt hétköznapi emberből álló csoportról szól, akik váratlanul szuperképességekre tesznek szert. Egy dolgot leszámítva kevés közös van bennük: mindannyian fekete dél-londoniak. Egyetlen emberen, Michael Lasakin múlik, hogy összehozza őket, hogy megmentse a nőt, akit szeret.  
#6

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával. több»

A 2. részlet megjelenése: 2024. június 27-én / Hello Wisconsin! Leia Forman újra a nagyszülei pincéjében van a Point Place-i barátaival. 1996 nyarát írjuk, ami azt jelenti, hogy a banda egy évvel idősebb és egy évvel bölcsebb - legalábbis reméljük. Most, hogy vége az iskolának, ez teret enged a további összejöveteleknek, szakításoknak és annyi bajnak, amennyit a barátok Red és Kitty háta mögött csak csinálni tudnak. Leia és Jay izgatottan várják, hogy kilenc hónapnyi távolságtartás után újra együtt lehessenek. De a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy a barátnője, Nikki sem tudja. Vajon meddig tudják ezt a titkot megtartani? És amikor végre kiderül az igazság, a kapcsolatok veszélybe kerülnek, barátságok forognak kockán, és a nyár a végéhez közeledik, mielőtt még elkezdődne... A 3. részlet premierje 2024. október 24-én lesz.
#5

akció | animáció | kaland

Netflix (2024.06.14.)

Ken Sato egy szupersztár baseballjátékos, aki visszatér Japánba, hogy a legújabb hős legyen, aki az Ultraman köpenyét viseli. Tervei azonban félresiklanak, amikor arra... több»

Megjelenés:  2024. június 14-én  / Miközben Tokiót ostromolják a szörnyek támadásai, a baseball-sztár Ken Sato vonakodva tér haza, hogy felvegye Ultraman szerepét. De a szuperhős akkor találja meg az igazi kihívást, amikor kénytelen örökbe fogadni egy 35 láb magas, tűzokádó kaiju-bébit. Satónak felül kell emelkednie az egóján, hogy egyensúlyba hozza a munkát és a szülőséget, miközben meg kell védenie a babát azoktól az erőktől, amelyek saját sötét terveikre akarják kihasználni őt.
#4

akció | vígjáték

Netflix (2024.06.07.)

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.

Megjelenés: 2024. június 7-én / Egy hihetetlen igaz történet ihlette a filmet, amiben egy férfi felfedezi rejtett tehetségét, mint ál-bérgyilkos. Egy ügyfélben találja meg a párját, aki elrabolja a szívét, és meggyújtja a megtévesztés, az élvezetek és a személyazonosságok összekeveredésének puskaporos hordóját. Richard Linklater Oscar-jelölt rendező napsütötte neo-noir filmjében Glen Powell játssza a főszerepet, mint Gary Johnson, a szűk látókörű professzor, aki ál-bérgyilkosként dolgozik a New Orleans-i rendőrségnek. A természetfeletti tehetséggel rendelkező Gary, aki különböző álarcokba és személyiségekbe bújva próbál elkapni szerencsétlen embereket, akik azt remélik, hogy ellenségeiket elintézhetik, erkölcsileg kétes területre téved, amikor az egyik ilyen potenciális bűnözőhöz, egy gyönyörű fiatal nőhöz, Madisonhoz (Adria Arjona) kezd vonzódni. Amikor Madison beleszeret Gary egyik bérgyilkos alteregójába - a titokzatosan szexi Ronba -, fülledt viszonyuk láncreakciót indít el a színészi játék, a megtévesztés és a tét fokozódása között. A Linklater és Powell által közösen írt és egy hihetetlen igaz történet által inspirált Hit Man egy okosan egzisztenciális vígjáték az identitásról, annak kereséséről és válságba kerüléséről.
#3

akció | dráma | kaland

Netflix (2024.06.06.)

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»

Megjelenés: 2024. június 6-án / Miután legyőzték Abbot tábornokot a Pubba kunyhójánál vívott csatában, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) és Wendy (Naledi Murray) Alaszkába indulnak, hogy megkeressék Gus anyját, Birdie-t (Amy Seimetz), aki a halálos Betegség rejtélyes eredetének felderítésén fáradozik. Útközben csatlakozik hozzájuk Dr. Singh (Adeel Akhtar), akinek saját veszélyes hite lehet Gusról és a vírus visszafordításában játszott szerepéről. Eközben új fenyegetés bukkan fel Helen Zhang (Rosalind Chao), lánya, Rosie (Kelly Marie Tran) és a kegyetlen Farkasfiúk személyében, akik újra akarják indítani az emberi születést, és Gusban látják terveik megoldását. Miközben veszélyes terepen navigálnak, Gus és barátainak csoportja menedéket talál az alaszkai előőrsön, ahol új szereplőkkel találkoznak, köztük Siana (Cara Gee) és hibrid lánya, Nuka (Ayazhan Dalabayeva) karaktereivel. A válaszok megtalálására rendelkezésre álló idő fogytán, a szövetségek mind próbára tétetnek, a sorsok összefonódnak, mindez pedig egy izgalmas csúcsponthoz vezet, amely meghatározza az emberiség és a hibridek sorsát...
#2

akció | dokumentum | krimi

Netflix

Ebben a bűnügyi dokumentumfilmben egy karizmatikus lázadó az 1990-es évek Seattle-jében bankrablások példátlan sorozatát hajtja végre, egyenesen a filmekből inspirálódva. több»

Megjelenés: 2024. június 5-én / Az 1990-es évek Seattle-jében járunk, és a világ legjobb bankrablójának mindene megvan: megjelenés, báj, egy hatalmas rejtekhely, és a hihetetlen képesség, hogy hollywoodi smink segítségével eltűnjön. De ahogy a bűnüldöző szervek egyre közelebb kerülnek, az egykor gondtalan rabló csapdába kerül, és ez a helyzet arra kényszeríti őt és csapatát, hogy mindent kockára tegyen egy utolsó rablás során.
#1

akció | dráma | horror

Netflix (2024.06.05.)

Sophia, a zseniális tudós megtudja, hogy egy nagy cápa úszik a Szajna mélyén. több»

Megjelenés: 2024. június 5-én / 2024 nyara. Párizs első alkalommal ad otthont a Szajna-parti triatlon világbajnokságnak. Sophia, a zseniális tudós és Mika, a fiatal környezetvédelmi aktivista megtudja, hogy egy hatalmas cápa úszik a folyó mélyén. Hogy elkerüljék a vérfürdőt a város szívében, nincs más választásuk, mint összefogni Adillal, a Szajna folyami rendőrparancsnokával.