Ahogy arról korábban már beszámoltunk, folytatást kap Seth Rogen botrányos animációs filmje, a Virsliparti, ám úgy tűnik, hogy a készítők még a korábbinál is durvább sztorit szándékoznak összehozni.

Mint kiderült ugyanis Rogenék egy nyolcrészes sorozaton dolgoznak, amely a tervek szerint Foodtopia címmel jelenik meg, az Empire magazinnak adott interjúban pedig Rogen azt is elmondta, hogy ez a széria még az eredeti filmet is “felülmúlja” majd.

Egy biztos, a készítők szó szerint értelmezik a “kajapornót”, a Virslipartiba ugyanis az erőszaktól kezdve, a szexen keresztül egészen az alvilági bűnözésig mindent “sikerült” beletenni az alkotóknak, így egész ez a sorozat csakis erős idegzetűeknek lesz majd ajánlott.

“Emésszétek csak. Valószínűleg sokat kell még beszélnetek erről” - csupán ennyi megjegyzést kapott az Amazon PR csapata azon a vetítésen, amelyen bemutattak a számukra néhány igazán húzós jelenetet.

További hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a sorozattal kapcsolatban, a Foodtopia a tervek szerint 2024-ben debütál majd az Amazon Prime-on.

66 Virsliparti  (2016)

animáció | fantasy | kaland | szatíra | vígjáték

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják... több»