Miután a közelmúltban szexuális zaklatás vádjával feljelentették, Tenoch Huerta kiszállt a Netflix készülő Fiesta en la Madriguera című produkciójából.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! színésze mindezt egy közleményben tette hivatalossá, amelyet a Variety magazin adott közre.

”Tekintettel a María Elena Ríos által a közelmúltban tett hamis állítások hatására és az általuk okozott károkra, nincs más választásom, mint hogy visszalépjek a Fiesta en la Madriguera című filmben való szerepléstől. Nagy szomorúsággal teszem ezt, de nem engedhetem, hogy a tettei ne csak nekem, hanem a projektben részt vevő több tucat tehetséges és keményen dolgozó ember munkájának is ártsanak” - írja a színész.

María Elena Ríos a közelmúltban a közösségi médiában nevezte Tenoch Huertát szexuális ragadozónak, amelyet a színész végig hamisnak és alaptalannak nevezett.

“Körülbelül egy évvel ezelőtt néhány hónapig randiztam Elenával. Mindvégig teljesen konszenzusos volt, ahogy azt számtalan más is tanúsíthatja. És végig szeretetteljes, meleg és egymást támogató kapcsolat volt. Miután azonban véget ért, Elena elkezdte félremagyarázni az interakcióinkat mind a magánéletben, mind a közös baráti társaságok előtt” - mondta Huerta.

Az ügyről korábban ITT és ITT írtunk.