A 2018-ban mozikba került Solo: Egy Star Wars-történet akkora csalódást okozott mind a rajongóknak, mind pedig a kritikusoknak egyaránt, hogy a Lucasfilmnél jó időre letettek arról, hogy további önálló előzménysztorikat gyártsanak a Star Wars univerzumnak.

Egy a napokban felröppent hír kapcsán azonban úgy tűnt, hogy a stúdió ismét kockáztatna, és a sikertelenség ellenére készítene egy folytatást a Solohoz, amely akár sorozat formában jelenne meg a Disney+ streaming szolgáltatón.

Nos, nem kellett sokáig várni, hogy tisztázódjon a helyzet, az egyik rajongó legalábbis egyenesen a hivatalos Twitter profilján kérdezte meg a Solo egyik íróját, Jon Kasdant, hogy van-e bármilyen kilátás arra, hogy elkészüljön egy ilyen produkció, vagy épp teljesen lekötik jelenleg az Indiana Jones 5 munkálatai.

“Ne gondold, hogy bárki erőltetné a Solo folytatását jelen pillanatban. A Kenobi az, ami igazán tartalmat jelentene most, a Star Wars világa pedig egyébként is eléggé telített az utóbbi időben. Ami az Indy ötödik részét illeti, a munkát már egy ideje befejeztem” - válaszolta Kasdan.

Nos, ha egyelőre keveset is tudni, milyen további megjelenésekkel rukkolhatnak elő a Lucasfilmnél, annyi bizonyos, hogy A mandalori sorozat sikerét nehéz lesz felülmúlni, amelynek második évada már idén ősszel megérkezik.