Alig egy hete debütált a Netflix műsrokínálatában a spanyol gyártású Sehol, máris a platform egyik legnézettebb tartalmává lépett elő.

Albert Pintó rendezése több eddig népszerű sorozatot utasított maga mögé annak ellenére, hogy a produkció nem kapott túl nagy promóciót. A Sehol története egy fiatal várandós nőről, Miáról szól, aki egy háború sújtotta országból próbál elmenekülni egy hajókonténer belsejében.

Egy vihar következtében a konténer elszabadul a nyílt tengeren, amelynek belsejében Mia világra hozza gyermekét. A konténer süllyedni kezd, a nőnek és gyermekének pedig alig marad esélye a túlélésre.

A Sehol egy igazi “dobozdráma”, amelyben a főszerepet alakító Anna Castillo kiemelkedő színészi teljesítményt nyújt. Castillo a karakterépítés minden aspketusát kihasználva szinte egyedül viszi a vállán a történetet, ennek fényében pedig talán kevésbé is meglepő, hogy ez a  film 93 országban számít a legnézettebb tartalomnak.

A Sehol tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

56 Sehol  (2023)

dráma | thriller

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»