John Patton Ford nagyot robbantott 2022-ben az első nagyjátékfilmes rendezésével, az Emily és a bűn világával, amely már elérhető a Netflixen.

A történet szerint Emily nyakig úszik az adósságokban, így hiába próbál talpra állni az életben, így kétségbeesésében belekeveredik egy hitelkártyacsalásra épülő ügyletbe. Mindez nagyon gyors meggazdagodással kecsegtet, a szálak azonban Los Angeles alvilágába vezetnek, ahol Emilynek ismét egyre nehezebbé válik talpon maradni.

Az Emily és a bűn világa Rotten Tomatoes portálon 94 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 79 százalékot adtak rá, mindemellett pedig a hazai közönség 83 százalékra értékelte a Mafabon.

A film főszerepeiben Aubrey Plaza, Gina Gershon, Theo Rossi, Wesley Han, Ricarlo Flanagan, Craig Stark és Megalyn Echikunwoke láthatók. Az Emily és a bűn világ tehát már elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | thriller

A szerencsétlen és eladósodott Emily belekeveredik egy hitelkártyacsalásba, amely Los Angeles bűnözői alvilágába sodorja.