Már a Netflixen: Ez a 100%-os krimi doku tarol most a platformon

Alig néhány napja debütált a Netflix legújabb krimi dokuja, máris az egyik legnézettebb tartalommá vált a platformon. A Sam Hobkinson rendezésében készült Szerető, zaklató, gyilkos ráadásul kiemelkedő kritikai fogadtatásban is részesült.

A dokumentumfilm jelenleg a második legnézettebb produkció a streamingszolgáltatón a hazai előfizetők körében, és amely attól a Curious Films-től származik, amely korábban a Running with the Devil: The Wild World of John McAfee gyártásáért is felelt.

A Szerető, zaklató, gyilkos központi figurája Dave Kroupa, egy autószerelő műhelyt üzemeltető hétköznapi férfi, aki úgy dönt, hogy szeretne párt találni az online társkeresés világában, ám rövidesen egy felkavaró szerelmi háromszög kellős közepén találja magát.

“A történetbe Dave szemszögéből lépünk be, aki egy teljes hazugság hálójába keveredett. Azt akartam, hogy a történetmesélés valahogy tükrözze ezt a zavart, és végül a teljes hitetlenségét, amikor rájön, mi történt” - nyilatkozta korábban Hobkinson.

A produkciót a Rotten Tomatoes portálon eddig 100 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézők 74 százalékot adtak rá, a hazai előfizetők ugyanakkor már kevésbé voltak elnézőek, hiszen 60 százalékra értékelték a Mafabon.

A Szerető, zaklató, gyilkos tehát már elérhető a streamingszolgáltatón, a film adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Ebben a fordulatos dokumentumfilmben egy szerelő először próbálkozik az online társkereséssel, és találkozik egy nővel, aki a romantikus megszállottságot halálos végletekig viszi. több»

Rendező: Sam Hobkinson