Már júniusban nézheted: A Keresztapához hasonlítják Tom Hardy legújabb filmjét

A Motorosok világpremierje tavaly ősszel volt a londoni filmfesztiválon, és bár különböző forgalmazási okok miatt csak most nyáron kerül a mozikba, az első kritikák már tavalyról nagyon pozitívak.

A történet egy valós eseményen alapuló fikció, amely a chicagói Vandálok nevű motorosbanda történetét dolgozza fel, bemutatva, hogyan váltak a száguldást kedvelő fiatalok egy bűnszövetkezetté.

A Variety kritikusa, Peter Debruge a film összetett világát a Keresztapa és a Mad Max filmekhez hasonlítja, kiemelve a hatvanas évek motorosbandáinak ellentmondásos atmoszféráját. A brit Jodie Comer alakítása kiemelkedő, aki a film narrátoraként és kulcsfigurájaként egy olyan nőt formál meg, aki szerelmes a főhősbe, Bennybe (Austin Butler), és nyugtalanul figyeli a férfi és a bandavezér, Johnny (Tom Hardy) közötti rivalizálást.

Robbie Collin, a The Telegraph kritikusa szerint a film nem csak a hősök bukását mutatja be, hanem egy olyan kort is, amikor Amerika önmagát kereste, és ezt az atmoszférát átható precizitással ábrázolja.

A film hazai bemutatója 2024. június 20-án lesz.

87 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»