Már májusban nézheted: Jön az év egyik legizgalmasabb sci-fi sorozata, előzetest kapott a Sötét anyag Jennifer Connelly és Joel Edgerton főszereplésével

Májusban debütál a Jennifer Connelly és Joel Edgerton főszereplésével készülő Sötét anyag című Apple TV+ sci-fi sorozat. Befutott az első előzetes.

A Blake Crouch nagy sikerű regénye alapján készült sorozatban Edgerton Jason Dessen fizikust és családapát alakítja, akit Chicagóban hazafelé sétálva elrabolnak, és egy alternatív valóságba kerül. A sorozat az ő küzdelmét tárja fel, hogy visszatérjen eredeti életébe a különböző életek összetett lehetőségei közepette, amelyeket élhetett volna.

A Sötét anyag szereplőgárdájában Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi és Oakes Fegley is helyet kapott.

Az Apple TV+ eddig is élen járt a sci-fi sorotzatok terén, gondoljunk csak az olyan szériákra, mint A siló, az Alapítvány és a Különválás, és nagyon úgy fest, hogy továbbra is tartani kívánják ezt az irányt.

Szóval ne feledjétek, május 8-án megérkezik a széria, addig is mutatjuk az előzetest idelent.

dráma | sci-fi | thriller

Jason fizikus, professzor és családapa, akit elrabolnak élete egy alternatív változatába, és hamarosan rémálommá válik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába az... több»