Már nézheted: 100%-os a horror-thriller sorozat frissen bemutatott 2. évada

Már elérhető a Prime Videó-n a 2021-ben bemutatott Ők - 2. évada.

A történet középpontjában nem egy fekete család áll, akik az 1950-es években egy fehér negyedbe költözik, hanem egy Los Angeles-i rendőrnyomozó, aki 1991-ben egy rejtélyes ügyet vállal, amely kapcsán több természetfeletti erőre utaló nyomra bukkan. Noha Deborah Ayorinde visszatért a folytatásban, az már most tudható, hogy a második évad történései nem kapcsolódnak az első évadhoz.

A platform mindemellett egyszerre tette elérhetővé a teljes második évadot, amely nyolc epizódból áll. A The Scare címmel debütált folytatás ráadásul 100 százalékos kritikusi értékeléssel büszkélkedhet a Rotten Tomatoes portálon, míg a nézők 95 százalékra értékelték.

A Ők - 2. évad tehát már elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Prime Video ikonra kattintva közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | horror | thriller

A történet középpontjában Dawn Reeve, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági nyomozója áll, akit egy új ügyre osztanak be: egy nevelőotthonban élő anya hátborzongató... több»