A Netflix kétségtelenül igyekszik megörvendeztetni a videojátékok szerelmeseit, ám ez nem mindig sikerül. A Resident Evil és a Tekken: Vérvonal után megérkezett a Cyberpunk: Edgerunners.

Kétségtelen, hogy ez a műfaj egy igazi hullámvölgy a streamingszolgáltatónak, hiszen a már említett Resident Evil sorozat igencsak keserű szájízt hagyott a nézőkben, így annak gyártását egy év után le is állították.

AZ ALKOTÓKTÓL

A Cyberpunk: Edgerunners az azonos című videojáték ötletén alapul, a Cyberpunk 2077 év az elmúlt évek egyik legsikeresebb és legnépszerűbb játékának számít, így a szériának nem kis elvárásnak kell megfelelnie.

MIRŐL SZÓL?
Night City lakosságának mindennapjait a modern technológia teszi egyre élhetőbbé, szinte minden a testmódosításról szól. Az emberek egy része mégis szenved. Sokak számára a túlélés a cél. Történetünk középpontjában egy fiatal srác áll, aki az utcán él, így rövidesen csatlakozik egy egy kegyetlen zsoldoscsapathoz.

HŰEN AZ EREDETIHEZ

Akárcsak a videojáték, úgy az Edgerunners is gondoskodik majd az akcióról és a brutális jelenetekről. A 10 epizódból álló sorozat rendezői székét nem kisebb nevek, mint  Hiroyuki Imaishi és Hiromi Wakabayashi foglalhatták el. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a projekt a japán Trigger stúdió égisze alatt készült, amely korábban olyan produkciókat hozott el, mint a Star Wars: Látomások és Little Witch Academia.

akció | animáció | kaland

Egy utcagyerek története, aki megpróbál túlélni a technológia és a testmódosítások megszállottjainak városában. Mivel mindent elveszíthet, úgy dönt, hogy Edgerunnerként,... több»