Bár az elmúlt hetekben maga Gal Gadot hozta fel, hogy jó eséllyel elkészülhet a Wonder Woman 3, most nagyon úgy tűnik, hogy erre mégsem nyílik lehetőség a jövőven.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy James Gunn és Peter Safran a DC új vezetőiként teljesen új alapokra helyezik a DCEU-t, ezt pedig azt is magával hozta, hogy a Snyder-univerzumból ismert szuperhősöket egyszerűen kukázták. A színésznő nemrég egy interjúban állította azt, hogy a DC vezetői új együtt fogják fejleszteni a Wonder Woman 3-at, a Variety legfrissebb értesülései szerint viszont mindez nem igazán fog megvalósulni.

“Meghívtak egy találkozóra James Gunnnal és Peter Safrannal, és amit mondtak nekem, idézem: 'A legjobb kezekben vagy. Veled együtt fogjuk fejleszteni a Wonder Woman 3-at. Szeretünk téged Wonder Womanként - nincs miért aggódnod.’ Szóval az idő majd megmutatja” - nyilatkozta korábban Gadot.

Ez alól persze továbbra is kivételt képez a Paradise Lost című előzménysorozat, amely az HBO Max (a jövőben Max) streamingszolgáltatónál debütál majd. A Varietynek nemrégiben egy belső forrás erősítette meg, hogy ilyen ígéretet viszont soha senki nem tett a színésznőnek, illetve arról sem volt szó, hogy Gadot Wonder Woman-je az új DC Univerzumban folytatódna. Gunn és Safran az év elején tartott egy prezentációt, amelyben bemutatták az új DC-univerzum első címeit.

Még tavaly decemberben röppent fel a hír, hogy a Warner Bros. vezetősége elutasította Patty Jenkins ötleteit a Wonder Woman 3-ra. A rendező a közösségi médiában írt később arról, hogy ő “sosem sétált el” a projekttől, amelyre később Gunn is reagált.

“Tanúsíthatom, hogy minden veled törént  interakcióm csakis kellemes és professzionális volt” - írta Gunn.

akció | fantasy | kaland

A hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan... több»