Mit nézz októberben a Netflixen?

Októberre is alaposan betárazott a Netflix, lássuk, mit kínál a streaming szolgáltató az ősz második hónapjára.

Nagyszabású premierfilmek világsztárokkal, új és visszatérő sikersorozatok, röviden, lesz itt minden, ami érdekelheti a nézőket októberben. 

A két húzócím egyértelműen A halottak hadserege előzményfilmje, A tolvajok hadserege és zseniális skandináv dráma, A bűnös remake-je Jake Gyllenhaal főszereplésével. De jön még az utóbbi évek egyik legjobb Netflixes sorozatának (Bébicsőszök klubja) új szezonja, és a hősszerelmes sorozatgyilkos is visszatér (Te) egy harmadik évaddal. 

Érkezik egy musical Diana hercegnéről, egy vámpírfilm Megan Fox-szal (Az éjszaka fogai) és Gwyneth Paltrow is beavatja majd a nézőket abba, miként virágoztathatják fel a párkapcsolataikat, minden téren.

Idelent mindegy műsorhoz írtunk egy rövid ismertetőt és ajánlót, de természetesen az előzeteseket és a premierdátumokat is feltüntettük. Ha valamelyikhez kedvet kaptál, csak látogass le a mafabos adatlapjára, és a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

A teljes havi Netflix-premierlistáért kattints erre a linkre.

#16

dráma | háborús

Netflix

Egy brit és egy német katona, valamint egy felkelő története, akik a saját harcaikat is próbálják megvívni egy kegyetlen háború kellős közepén. több»

1944. november. Walcheren elárasztott szigetén szövetségesek ezrei harcolnak a német hadsereg ellen. Három fiatalember sorsa elválaszthatatlanul összekapcsolódik. Egy németek oldalán harcoló holland fiú, egy angol pilóta és egy helybéli lány (aki vonakodva csatlakozik az ellenálláshoz) súlyos döntések meghozatalára kényszerül.
#15

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

Colin Kaepernick és Ava DuVernay közreműködésével készült drámasorozat, ami Kaepernick középiskolás éveit mutatja be, illetve megismerhetjük a tapasztalatait, amik végül... több»

Colin Kaepernick és Ava DuVernay közös drámai sorozatában megismerhetjük az NFL ikonikus sportolójának és aktivistájának élettörténetét egészen a kezdetektől, amikor örökbefogadta őt egy fehér család. Kaepernick amellett, hogy felért az amerikai foci csúcsára valóságos kulturális ikonná is vált az afroamerikai közösség számára.
#14

dráma | romantikus

Netflix

Lina elköltözik, új munkát keres és új dolgokat próbál ki annak érdekében, hogy végre túltegye magát első szerelmén. A főszerepekben Nadia de Santiago és Álvaro Cervantes. több»

A spanyolok már több nemzetközi sikerű sorozatot hoztak a Netflixre, és erre pályázik a Múlt és jövő határán is, melynek főhőse egy fiatal nő, Lina, akinek az élete gyökeres változáson esik át azt követően, hogy zátonyra fut a kapcsolata élete első igazi szerelmével.
#13

72 A tolvajok hadserege  (2021)

(17) (1)

akció | horror

Netflix

A Halottak hadseregének előzménytörténete, ami a német kasszafúró, Ludwig Dieter történetét meséli el. Egy csapat feltörekvő tolvaj egy olyan szupertitkos rablásban vesz... több»

Zack Snyder Halottak hadserege című akció-horrorjának előzményfilmjének főhőse Dieter, a kisvárosi bankár, akinek gyökeresen megváltozik az élete, miután megismerkedik egy rejtélyes nővel, aki beszerevezi őt az Interpol által legjobban körözött bűnözők csoportjába, hogy feltörjenek egy feltörhetetlennek hitt széfet Európában.
#12

romantikus | vígjáték

Netflix

Profik segítenek pároknak, hogyan tegyék helyre kapcsolataikat jobb szex és mélyebb intimitás segítségével. több»


Szereplők: Jaiya Ma, Michaela Boehm
Gwyneth Paltrow és csapata elhozza a szexet, a szerelmet és mindent, amit még kell. A sorozatban olyan bátor párokat követhetünk, akik szakértők segítségével olyan módszereket sajátítanak el, melyekkel javíthatnak a kapcsolataik és a szexuális életük minőségén.
#11

50 Az éjszaka fogai  (2021)

(6) (2)

akció | dráma | horror | krimi | thriller

Netflix

Egy fiatal sofőr két fiatal nőt szállít különböző bulikra. Viszont a hölgyek nem azok, akiknek mondják magukat, és a férfi nemsokára az életéért vív küzdelmet. több»

Egy kis extra jövedelem fejében egy egyetemi hallgató, Benny sofőrként dolgozik éjszakánként. A feladata, hogy két rejtélyes nőt furikázzon buliról-bulira szerte Los Angelesben. A gyönyörű nők varázsa alól nem tudja kivonni magát, de kénytelen rádöbbenni, hogy a vérszomjas utasainak bizony vele is tervük van. Miközben az irányítás egyre inkább kicsúszik a kezei közül, Benny egy titkos háború kellős közepén találja magát a vámpírok között. Ahogy közeledik a napfelkelte, Bennynek választania kell: vagy a félelemnek vagy kísértésnek adja meg magát a túlélés, és az angyalok városának védelme érdekében.
#10

78 Te - 3. évad  (2021)

(3)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A harmadik évadban Joe Goldberg folytatja problémás kapcsolatát Love-val, aki a gyermekét várja új belvárosi otthonukban. több»

A hősszerelmes sorozatgyilkos visszatér a harmadik évaddal. Joe és Love már házaspárként nevelik újszülött gyermeküket egy kertvárosban, ahol techzsenik, ítélkező blogger anyukák és Instagram-sztár biohekkerek veszik őket körül. Joe elkötelezett a családapa és férj szerepe mellett, de tart Love veszélyes, robbanékony természetétől. És persze ott vannak a szívügyek is. Elképzelhető, hogy a szomszédban lakik a nő, aki után mindig is kutatott?
#9

53 Valaki van a házadban  (2021)

(8) (1)

horror | thriller

Netflix

Az Osborne középiskola érettségiző diákjait egy álarcos erőszaktevő terrorizálja, akinek célja, hogy minden áldozat legsötétebb titkát nyilvánosságra hozza. Egyedül egy... több»

Összefogtak a Stranger Things és a Démonok között-filmek producerei, hogy egy igazán borzongató horrorfilmmel lepjék meg a közönséget. A helyszín egy gimnázium, a borzongás pedig egy maszkos gyilkos képében jelentkezik. Sajnos a kritikai fogadtatás pocsék lett, és a visszajelzésekből egyértelmű, hogy a közönség is többet várt. 
#8

51 Diana: A musical  (2021)

(2)

dráma | életrajzi | musical

Netflix

Élő felvétel a Broadway musicalről, ami Diana hercegnő életét dolgozza fel. A felvételeket a Longacre színházban készítették New Yorkban, a koronavírus-járvány tombolása... több»

A Diana musicalben új szemszögből ismerhetjük meg a 20. század egyik leglenyűgözőbb személyiségét és tragikus élettörténetét.
#7

vígjáték

Netflix

Egy önjelölt értelmiségi nő arra kényszerül, hogy összeköltözzön gondtalan testvérével, majd megismerkedik a környék szerethetően különc alakjaival. több»

Miután váratlanul szakít vele a barátja, Chelsea, a Harvardon végzett feltörekvő író összeköltözik nővérével, Claire-rel, aki mindenben a szöges ellentéte, valamint annak három lakótársával. Chelsea kemény, néha túlságosan is ítélkező természete ellenére új barátokra, és új családra talál ott, ahol a legkevésbé számított rá.
#6

65 A bűnös  (2021)

(18) (3)

dokumentum | dráma | krimi | thriller

Netflix

A lefokozott rendőrnyomozót áthelyezik a segélyhívó központba, ahol gyötrelmes nap elé néz, amikor egy kétségbeesett betelefonálón igyekszik segíteni. több»

A nagysikerű skandináv dráma, A bűnös netflixes adaptációja Jake Gyllenhaal főszereplésével. A történet mindössze egyetlen helyszínen játszódik, a főhőse pedig a rendőrség diszpécsere, Joe Baylor, aki megpróbál segíteni a rejtélyes telefonálónak, aki nagy veszélyben van. Csakhogy idővel kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, az egyetlen kiút pedig, ha Joe szembenéz az igazsággal.
#5

67 Az utazás  (2021)

(23) (1)

akció | thriller

Netflix

Egy elhidegült házaspár elvonul egy félreeső házikóba, de titokban mindketten azt tervezik, hogy megölik a másikat. Azonban mielőtt végrehajthatnák terveiket, váratlan vendégek... több»

Lars (Aksel Hennie) és Lisa (Noomi Rapace) elveszítették azt a szeretetet, amely összehozta őket. Most küzdenek a házasságuk és ambícióik fenntartásáért. Lars rendezői karrierje elakadt a szappanoperák világában, Lisa pedig évek óta nem kapott szerepet. Lars úgy érzi, hogy felesége megcsalja, és az anyagi nehézségekkel is szembe kell néznie. Lisa szerint azonban a férfi elkényeztetett, és egy gyáva egoista alakt. Életükben semmi nem úgy alakult, ahogy gondolták - a házasságuk a legkevésbé. Egy hétvégi kirándulás egy erdei családi házba lehetőséget kínál mindkettőjüknek, hogy megszabaduljanak a másiktól. Örökre. De még ez sem megy a terv szerint. Az utazás több meglepetéssel és váratlan fordulattal jár, mint azt elképzelték.  
#4

családi | dráma | vígjáték

Netflix

Csörögtél? A bébicsőszök visszatérnek egy új évaddal, új barátságokkal, kihívásokkal, és természetesen új bizniszekkel. A második évad premierje október 11-én várható,... több»

Ann M. Marton bestseller könyvsorozatának zseniális adaptációja visszatér egy újabb évadra. A bébiszitterek klubja iránt egyre nő a kereslet, a Kristy Thomas, Mary-Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill és Dawn Schafer által alapított klubhoz pedig két új tag, Mallory Pike és Jessi Ramsey is csatlakozik. Az új tanévvel egyre jobban felvirágzik az üzlet, új kapcsolatok születnek és újabb konfliktusok várnak megoldásra.
#3

vígjáték

Netflix

Október 5-én érkezik a hatodik fejezet a sorban, Dave Chapelle-től. több»

Rendező: Stan Lathan
Szereplők: Dave Chappelle
Amerika jelenlegi elsőszámú komikusa új stand-up műsorral rukkolt elő, melyben senkit és semmit nem kímél.
#2

akció | animáció | családi | fantasy | kaland

Netflix

Koko egy fiatal fiú, akit Pokémonok neveltek fel, és ezzel megszületett egy újfajta kapcsolódási mód a szörnyecskék és emberek között. több»

A Netflix tovább bővíti a Pokémon univerzumot, ezúttal Koko karakterével, aki elszigetelten, a dzsungelben nevelkedett. Amikor a lány megismerkedik Ash-sel és Pikachuval, egy új világ tárul fel előtte, mely azonban számos veszélyt is rejt.
#1

dráma | vígjáték

Netflix

Egy egyedülálló anyuka takarítóként kezd dolgozni, hogy eltartsa gyermekét, és megnyerje a harcot a szegénység, hajléktalanság és bürokrácia ellen. A világ is összefoghat... több»

Stephanie Land New York Times bestseller memoárjának adaptációjának főhőse egy egyedüálló anya, Alex, aki takarítónőként vállal munkát, miután elmenekül egy bántalmazó kapcsolatból. A nő mindent elkövet, hogy jobb életet biztosítson a lánya, Maddy számára. Egy érzelmes, ugyanakkor humorban is gazdag történet egy elkeseredett, de eltökélt nő szemszögéből.