Mit nézzek? 3 sorozat- és évadpremier, amiről nem érdemes lemaradnod a héten (streaming ajánló 30. hét, 2023)

A streaming szolgáltatók ezen a héten sem hagyják pihenni a sorozatfüggőket! Legyen szó vadonatúj sorozatról, amire rákattanhatsz vagy egy korábbi új évadáról, amire már régen rákattantál, lesz minek örülni a következő napokban. Dark fantasy szörnyekkel Andrzej Sapkowski tollából? Esetleg könnyedebb kalandokra vágysz angyalokkal és démonokkal meg egy tini Antikrisztussal? De ha inkább egy spanyol romantikus sztorira vágysz, akkor is lesz mit nézned!

#3

dráma | romantikus

Netflix

Margot és David különböző világokból származnak. Margot egy szállodaipari birodalom örököse. A férfinak három állást kell vállalnia, hogy megéljen. De amikor útjaik... több»

Margot és David különböző világokból származnak. Margot egy szállodaipari birodalom örököse. A férfinak három állást kell vállalnia, hogy megéljen. De amikor útjaik találkoznak, rájönnek, hogy csak ők segíthetnek egymásnak visszaszerezni életük szerelmét. Július 28-tól a Netflixen.
#2

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Miután a Kezdet óta a Földön tartózkodnak, és az Apokalipszis meghiúsult, Aziraphale és Crowley visszatérnek a londoni Sohóban a halandók közötti könnyű élethez, amikor egy... több»

Miután a Kezdet óta a Földön tartózkodnak, és az Apokalipszis meghiúsult, Aziraphale és Crowley visszatérnek a londoni Sohóban a halandók közötti könnyű élethez, amikor egy váratlan hírnök meglepő rejtélyt tár eléjük. A második évad július 28-án debütál az Amazon Prime-on.
#1

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

Július 27-én folytatódik a harmadik évad, a Netflixen amelyben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját azoktól, akik az elpusztításával fenyegetnek.