Nagyon furcsa beszédet mondott Steve Irwin, a krokodilvadász a halála előtt

Mintha Steve Irwin (galériánkban) érezte volna, hogy milyen tragikus sors vár rá.

A krokodilvadász producere, John Stainton az I’ve Got News For You című podcast legutóbbi epizódjában beszélt néhai barátjáról, amelyben Andrew Bucklow műsorvezetővel Irwin utolsó napjait vitatták meg, melyeket a tragikus végkimenetelű utolsó, Ocean’s Deadliest című dokumentumfilmje forgatásán töltött. 

Stainton elmondta, hogy azt érezte, „valami nincs rendben” a forgatás közben, különösen Irwin a stábhoz intézett baljós beszéde alatt, amelyet a producer „nagyon-nagyon furcsának” nevezett.

Az ausztráliai Batt Reefnél, Queensland partjainál történt forgatás Irwin utolsó kalandja volt. A milliók által kedvelt zoológus halálát egy rája okozta 2006. szeptember 4-én.

„Néhány nappal a show előtt mondott egy beszédet a teljes stábnak (...). Afféle köszönő beszédet tartott, megköszönte nekik, hogy olyanok voltak, amilyenek, és segítettek neki. Olyan volt, mint egy búcsúbeszéd.”

A tévés producer szemtanúja volt barátja tragikus halálának, amelynek minden szörnyűséges másodpercét felvette a kamera.

Stainton nem tudott megszabadulni attól az előérzetétől, amelyet az Ocean's Deadliest csapatához való csatlakozása előtt érzett, és elmondta, hogy az utazás előtt úgy érezte, hogy meg fog halni, ez pedig arra ösztönözte őt, hogy végrendeletet írjon, és több orvosi vizsgálaton is végeztessen. 

Irwin feleségét, Territ (57) és gyermekeiket, Bindit (23) és Robertet (17) hagyta hátra, akik apjuk nyomdokaiba léptek, és állatkerti gondozók lettek, akiknek ténykedését az Ausztrál állatkert - Steve Irwin öröksége című valóságshow keretein belül kísérhetik figyelemmel a nézők a Discovery+-on.

akció | családi | kaland | vígjáték

Steve Irwin a legnagyobb krokodilvadász most egy hatalmas aligátort készül megmenteni titkos ügynökök elől. A krokodil lenyelt egy titkos műholdjelzőt, amire a titkos... több»