Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az első helyezett 92 országban került a top10-be (április 22-28)

Már második hete az egyik legvalószínűtlenebb dráma uralja a Netflix heti Top 10-es listáját. Ez pedig nem más, mint a Szarvasbébi. A Netflix minden kedden frissíti ezt a táblázatot, amely az előző heti streaming-adatokat tartalmazza. Lássuk az aktuális állást!

A listavezető sorozat egy furcsa dráma, amely valós eseményeken alapul, és egy olyan nőről szól, aki becserkész egy küszködő brit komikust. A sorozatot még szokatlanabbá teszi, hogy a komikus, aki a zaklatás célpontja volt - maga készítette és tulajdonképpen ő a főszereplője is ennek a sorozatnak, amely a múltjának erről a fájdalmas időszakáról szól.

A Rotten Tomatoes-on tökéletes, 100 százalékos pontszámmal debütáló sorozat jelenleg 92 országban a Netflix Top 10-es listáján szerepel. Ebben Gadd folytatja azt a hagyományát, hogy az életében történt traumákat úgy dolgozza fel, hogy színpadra állítja és előadja őket a közönségnek.

Ezt korábban például a Monkey See Monkey Do című darabban tette meg - egy olyan előadásban, amelyben a szexuális visszaélésekkel foglalkozott, amelyeket akkor szenvedett el, amikor először került a szórakoztatóiparba.

Most újra megtette ezt a hét epizódból álló Szarvasbébivel, amely egy sötét és szívszorító pszichológiai dráma.

Alább pedig megtekinthetitek a listát, az aktuális számokkal - ennyi percen keresztül nézték a sorozatokat a legutóbbi műsorhéttel bezárólagosan.

#10

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Nyomon követhetjük egy T-rex család fergeteges csínytevéseit, amint az őskori vadonban az élet megpróbáltatásaival küzdenek, miközben hozzá nem értő dinoszauruszok veszik... több»

Rendező: Simone Giampaolo
1.6 millió megtekintés
#9

dráma | romantikus

Netflix

Amikor Amerie már azt hitte, hogy végre nyugodtan kezdheti az új tanévet, újabb gondok és aggasztó zaklatások sorozata kezdi megzavarni az életét. több»

1.8 millió megtekintés
#7

67 Élő bolygónk  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be... több»

1.9 millió megtekintés
#6

42 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

Az 1960-as évek Kínájában hozott végzetes döntés a jelenben is visszhangzik, ahol tudósok egy csoportja egy nyomozóval társul, hogy szembenézzenek a bolygót fenyegető... több»

 2,2 millió megtekintés
#5

65 Úriemberek  (2024)

(12) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

2,3 millió megtekintés
#3

dokumentum

Netflix

Egy arkansasi büntetés-végrehajtási intézetben egy seriff radikális társadalmi kísérletet hajt végre, hogy a bebörtönzött férfiaknak nagyobb mozgásteret biztosítson ebben a... több»

2,5 millió megtekintés
#2

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»

3,1 millió megtekintés
#1

31 Szarvasbébi  (2024)

(5)

dráma | életrajzi

Netflix

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen... több»

22 milliós megtekintés