Matt Reeves 2021-es, Robert Pattinson főszereplésével készült Batman című filmjének hatalmas sikere után a rajongók türelmetlenül várták a folytatásról szóló híreket, melyek végre megérkeztek. Megvan a Batman 2 premierdátuma. 

Mivel a Batman 2-t nem erősítették meg azonnal, olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy a Warner Bros. elégedetlen a filmmel, és újra akarja indítani a franchise-t, vagy Ben Afflecket hozná vissza.

Végül kiderült, hogy Reeves és Mattson Tomlin hozzáláttak a folytatás forgatókönyvéhez, és a megerősítés elmaradásának oka egyszerűen az volt, hogy nem volt mit megerősíteni.

Most, hogy a forgatókönyvön már egy ideje dolgoznak, a Warner Bros. Discovery végre bejelentette a Batman Part 2 megjelenési dátumát. A rajongók 2025. október 3-án végre láthatják a régóta várt folytatást a 2022 márciusában debütált és világszerte több mint 770 millió dolláros bevételt hozó, nagy sikerű Batman-reboothoz. 

A film sikere még egy új spinoff franchise létrehozásához is vezetett, kezdve a Colin Farrell főszereplésével készült önálló Pingvin-sorozattal. 

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»