Streaming tipp: Erre a 8 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (május 20-26, 2024)

Újdonságok egész sora vár, ha van előfizetésed a Netflixre, Disney+-ra, AppleTV+-ra, esetleg a SkyShowtime-ra. A nagyobb streaming platformokon öt új sorozat is rajtol a jövő héten, nem beszélve a már befutott szériák újabb évadjairól. Kíváncsian várjuk a Jurassic World: Káoszelmélet, de ötödik évadjához ér a The Kardashians is.

Újdonságként debütál a Disney+-on a Pauline, amely egy tinilányról szól, akit egy kaland során teherbe ejt maga az ördög. Ettől pedig a jó és rossz közti harc kellős közepébe csöppen.

A Kardashian család immár hosszú évek óta lázban tartja a celebhírekre éhes rajongókat. Az életüket bemutató valóságshow most az ötödik évadhoz érkezik, jön a The Kardashians - 5. évad.

A Trying - 1. évad című sorozat pedig a negyedik évadhoz. A következő fejezet egy hatéves időugrás után játszódik. És miközben Nikki és Jason végre felépítették a családot, amire mindig is vágytak, egy új kihívással kell megküzdeniük: tinédzserek nevelésével.

Szintén nem újdonság a Dom - 1. évad, hiszen már a harmadik évaddal jelentkezik. Ebben Pedro Rocinhában keresett menedéket, ahol a rendőrség elől próbál menekülni, miközben a drogkereskedők fenyegetik.

Manapság elég jól futnak az ingatlaneladásról szóló sorozatok, ilyen lesz a London eladó is, amelyben Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak.

Animációs sorozat is debütál, A magányos farkas útja a szökevény Juzo Fujimakiról szól, akit megzsarolnak, hogy vegyen részt egy versenyen, ahol halálos harcművészekkel kell megmérkőznie.

Szintén az animációs sorozatok táborát fogja erősíteni a Jurassic World: Káoszelmélet. Ebben visszatérnek a Krétakori tábor egykori hősei, csak immár fiatal felnőttként és egy sokkal sötétebb kalandba csöppennek.

Végül, de nem utolsósorban egy dokumentumsorozat is jön A világ legkeményebb fegyveres erőiről. Ebben három egykori különleges katona – az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje – nyomában járhatjuk a világot.

#8

dokumentum

Netflix

Három egykori különleges katona – az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje – nyomában járhatjuk a világot, hogy... több»

Három egykori különleges katona – az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje – nyomában járhatjuk a világot, hogy megismerjük a bolygó legelitebb és legtitkosabb katonai egységeinek működését. Május 22-től a Netflixen.
#7

akció | animáció | kaland

Netflix

Darius Bowman, a fiatal paleontológus élő dinoszauruszokat fedez fel a kaliforniai vadonban. több»

A krétakori tábor egykori lakói immár fiatal felnőttek, akik világhírre tettek szert kalandjaik révén. Most viszont mind megpróbálják tovább élni az életüket, csakhogy valaki vagy valami másképp gondolja. Raptorokkal próbálja meg egyesével levadászni a srácokat, akiknek újra össze kell fognia, hogy túléljenek. Május 24-től a Netflixen.
#6

akció | animáció | fantasy

Netflix

A szökevény Juzo Fujimakit megzsarolják, hogy vegyen részt egy versenyen, ahol halálos harcművészekkel kell megmérkőznie. több»

A szökevény Juzo Fujimakit megzsarolják, hogy vegyen részt egy versenyen, ahol halálos harcművészekkel kell megmérkőznie. Május 23-tól a Netflixen.
#5

valóságshow

Netflix

Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. több»


Szereplők: Daniel Daggers
Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. Május 22-től a Netflixen.
#4

dráma | krimi

Amazon Prime Video

A visszaszámlálás megkezdődött. Pedro Rocinhában keresett menedéket, ahol a rendőrség elől próbál menekülni, miközben a drogkereskedők fenyegetik. Victor Dantas, aki... több»

Rendező: Adrian Teijido
A visszaszámlálás megkezdődött. Pedro Rocinhában keresett menedéket, ahol a rendőrség elől próbál menekülni, miközben a drogkereskedők fenyegetik. Victor Dantas, aki tisztában van fia helyzetével, tüdőrákkal küzd, és mindent megtesz, hogy egy utolsó kísérletet tegyen Pedro megmentésére. Május 24-től az Amazon Prime-on.
#3

dráma | romantikus | vígjáték

Apple TV+

A következő fejezet egy hatéves időugrás után játszódik. És miközben Nikki és Jason végre felépítették a családot, amire mindig is vágytak, egy új kihívással kell... több»

A következő fejezet egy hatéves időugrás után játszódik. És miközben Nikki és Jason végre felépítették a családot, amire mindig is vágytak, egy új kihívással kell megküzdeniük: tinédzserek nevelésével. Május 22-től az AppleTV+-on.
#2

valóságshow

Disney+

Amikor már azt hinnéd, hogy a Kardashian családban nem is lehet gyorsabb az élet, akkor pörgetik fel a tempót. A nagy képernyőtől a babaáldásig, a család továbbra is minden... több»

Amikor már azt hinnéd, hogy a Kardashian családban nem is lehet gyorsabb az élet, akkor pörgetik fel a tempót. A nagy képernyőtől a babaáldásig, a család továbbra is minden törekvésükben dacol az elvárásokkal. Május 23-tól a Disney+-on.
#1

54 Pauline  (2024)

dráma | fantasy | thriller

Disney+

A 18 éves Pauline véletlenül teherbe esik egy egyéjszakás kalandtól, Lukastól, aki, mint kiderül, maga az ördög. A terhesség természetfeletti erőkkel ruházza fel Pauline-t, és... több»

A 18 éves Pauline véletlenül teherbe esik egy egyéjszakás kalandtól, Lukastól, aki, mint kiderül, maga az ördög. A terhesség természetfeletti erőkkel ruházza fel Pauline-t, és csata kezdődik a jó és a rossz között. Május 22-től a Disney+-on.