Tom Cruise-zal jöhet Clint Eastwood krimijének remake-je?

Tom Cruise lehet a főszereplője annak a remake-nek, amely Clint Eastwood 1977-es A vesszőfutás című rendezése alapján készülne.

A GiantFreakinRobot értesülése szerint a projekt rendezői székét Christopher McQuarrie fogalhatja el, akivel Cruise korábban több Mission: Impossible-filmen is dolgozott. Az EmpireCity mindemellett arról is beszámolt, hogy Scarlett Johanssont is castingolták a produkcióhoz, így ez lenne az első olyan film, amelyben a két színész együtt szerepel.

Ugyanakkor nem véletlenül lehetséges csupán egyelőre feltételes módban beszélni a fenti információkról, hiszen azok nem kerültek hivatalosan is megerősítésre, bár Cruise és Johansson is korábban beszélt arról, hogy szívesen dolgoznának egymással.

Az 1977-ben bemutatott A vesszőfutás egy alkoholproblémákkal küzdő rendőr történetét meséli el, aki beleszeret egy prostituáltba, akit azzal bíztak meg, hogy kísérje el Las Vegasból Phoenixbe, hogy a nő tanúskodjon a maffia ellen.

Mindemellett maga McQuarrie is egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy a Mission Impossible-filmek befejezése után “valami korhatáros” filmen dolgoznának együtt a színésszel. 

A Mission: Impossible: Leszámolás - Második rész 2025 májusában érkezik a mozikba.

akció | krimi | road movie | thriller

A harcedzett phoenixi zsaru, Ben Shockley azt a parancsot kapja, hogy a Los Angeles-i börtönből hozzon el egy fontos tanút, Gus Mallyt. Gusról azonban kiderül, hogy egy harcias,... több»