Egy korszakalkotó sorozat zárul le az Én még sosem… című Netflix-sikerszéria utolsó évadával. A cikk alján található trailer bepillantást enged a 4. évad záró képsoraiba. 

„Még nem állok készen a búcsúzásra." – hangzik el a trailerben a sorozat producerének és forgatókönyvírójának, a hatszoros Emmy-díjra jelölt Mindy Calingnek mondata. Ezzel a sorral valószínű, hogy az Én még sosem… számos rajongója tud azonosulni.

Őszinte érzelmek és intelligens humor magávalragadó keveréke jellemzi a 2020-ban indult coming-of-age sikersorozat epizódjait. A közönség elismerését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a széria zsinórban háromszor (!) nyerte el a People's Choice Awards fődíját vígjáték kategóriában. A sorozatot a filmes sajtó is imádja. Az erős kritikáiról ismert  Rotten Tomatoes oldalán eddig minden évad 92% feletti értékelést kapott. Az 1. széria a 2020-as év legjobb sorozatai között is a top 10-ben landolt.

A 4. évaddal záruló, összesen 40 részből álló sorozat befejezésének oka nem más, mint hogy a forgatókönyv alapján a szereplők ekkor zárják középiskolás éveiket. A sorozat készítői nem érezték úgy, hogy a szereplők más környezetben is hitelesek maradnának, inkább az érettségivel kerekítik le a történetet.

Miről lesz szó a 4. évadban?

Devi (Maitreyi Ramakrishnan) és társai utolsó középiskolai évre és a főiskolára való felkészülésre koncentrálnak. Emellett természetesen a tinédzser kor hormon-hullámvasútjáé a főszerep, Devi az ágyban köt ki Bennel (Jaren Lewison), a köztük játszódó szerelmi dinamika azonban rendkívül zavaros. Az érzelmi zűrzavart csak fokozza, hogy váratlanul felbukkan Devi másik szerelme, Paxton (Darren Barnet) is.

Hogy Devi végül ki mellett dönt, és hogyan ér véget a sorozat, az ezen a hétenkiderül. A Netlix-széria utolsó évada június 8-tól látható a streaming csatornán. Ha kíváncsi vagy az utolsó évadra, a mafabos adatlapról el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a Netflixen.