Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 28-szeptember 3.)

A nyár befejezésére készül a Netflix is, és nem történhet ez másképp, csakis izgalmas új premierekkel és eredeti tartalmakkal. A kínálat sokrétű, dokumentumfilmek, romantika, kalandfilmek, thriller, dráma, animáció - így biztos, hogy megtaláljátok ezek a saját ízlésetekhez leginkább passzolót. Természetesen a listánk nem teljes, itt csak az eredeti Netflix produkciókat találjátok, a teljes kínálat itt látható. Minden premiert gyorsan elérhettek weboldalunkról is (el is indíthatjátok a lejátszást), elég a Netflix logóra kattintani a film vagy sorozat adatlapján. Persze a megtekintéshez előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

akció | animáció | kaland

Netflix

Bean próbálja irányítani az érzelmeit és elsajátítani a mágia fondorlatait. A sorozat utolsó évada meglepő befejezéséhez érkezik. több»

Minden itt ér véget. Matt Groening vígjáték-sorozatának ötödik és egyben utolsó évadában az alkoholista Bean királynő, életvidám elf társa, Elfo és személyes démona, Luci kalandjai egy epikus csatában csúcsosodnak ki Álomországért. Hogy megmentse Álomországot Dagmar királynő gonosz uralmától, Beannek le kell győznie az anyját, és elébe kell mennie egy jóslatnak, amely megjósolja, hogy meg fog ölni valakit, akit szeret. A tét változatlanul nagy, hiszen hőseinknek szembe kell nézniük a Sátánnal, egy fej nélküli holttesttel, egy gonosz lénnyel és ami a legfélelmetesebb - a valódi sorsukkal.
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Caminak mindene megvan, tökéletes a munkája, és barátja van is, de úgy érzi, hogy valami hiányzik. És ez az érzés kezd erősödni, amikor találkozik Rexszel, és egy régi... több»

Cami Conwaynek (Laura Marano) mindene megvan: a munkája, amit szeret (hangmérnök), és csodálatos barátja, Paul (Scott Michael Foster), kapcsolatuk az eljegyzés, a házasság és a családalapítás felé tart. És mégis, úgy érzi, valami hiányzik. Talán csak a félelem az elköteleződéstől? Vagy valójában lemarad egy még jobb karrierről, a régen félbehagyott énekesi pályáról, amiről egykor álmodott? És vajon Paul az élete szerelme? Mi van, ha Rex Galier (Avan Jogia), a szexi brit rocksztár az, aki besétál a stúdiójába, és fékezhetetlenül belebolondul? Vagy lehet, hogy Jack Menna (Jordi Webber), az első szerelme, az idealista világutazó, aki hazatér, és készen áll arra, hogy újra fellángoljon ifjúkori szenvedélyük? Cami nehéz döntések kaleidoszkópjával néz szembe. Hogy mit választ, teljes mértékben a nézőtől függ ebben az interaktív filmben.
#4

57 Egy és fél nap  (2023)

(4)

akció | thriller

Netflix

Egy fegyveres férfi, aki kétségbeesetten próbál újra találkozni a lányával, beront az egészségügyi központba, ahol elhidegült felesége dolgozik, és elrabolja őt. több»

Hogy újra találkozhasson lányával, Artan (Alexej Manvelov) túszul ejti volt feleségét, Louise-t (Alma Pöysti), és egy izgalmas és érzelmekkel teli útra indul vele és a rendőr Lukasszal (Fares Fares). Az utazás során a forró nyári időszakban Svédország vidéki részén haladnak keresztül, miközben a rendőrség a sarkukban van.
#3

vígjáték

Netflix

Amikor egy elfeledett halászváros szerencséjének fellendítésére kínálkozik egy hatalmas lehetőség, a város lakói nekilátnak, hogy trükközve megvalósítsák azt. több»

Miután az iparosodás elérte Santa María del Mar kis halászszigetét, az itt élők összetört szívvel látták, hogy a megélhetésüknek vége. Sorsuk azonban hamarosan fordulatot vesz, amikor egy halfeldolgozó üzem települ a városba. Már már csak egy orvosra van szükségük, aki a szigetre költözik.
#2

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

Eiichiro Oda az alkotója Japán történetének legnagyobb példányszámban eladott mangasorozatának, ami a One Piece címet viseli. Egy legendás tengeri kaland vár a nézőkre, amely semmihez sem hasonlítható. Monkey D. Luffy egy fiatal kalandor, aki emlékezete óta vágyik a szabadságra. Luffy elindul kis falujából egy veszélyes útra, hogy megtalálja a legendás, mesés kincset, a One Piece-t, és a kalózok királya legyen. De ahhoz, hogy megtalálja, Luffynak össze kell állítania a legénységet, amelyre mindig is vágyott, mielőtt hajót találna, hogy útnak indulhasson, és átkutassa a hatalmas kék tengerek minden egyes szegletét, megelőzve a tengerészgyalogosokat, minden lépésnél túljárva a veszélyes riválisok eszén.
#1

dokumentum

Netflix

Dan Buettner író felfedez öt egyedülálló közösséget a világban, ahol az emberek rendkívül hosszú és élénk életet élnek. több»

Rendező: Clay Jeter
Az Éljünk 100 évig: A kék zónák titkai című film a világ minden tájára elkalauzolja a nézőket, hogy megvizsgálja a leghosszabb és legélénkebb életet élők étrendjét, viselkedését és életmódját. Buettner betekintést nyer abba, hogyan élhetnénk tovább, ha követnénk az ő példájukat, mert a hosszú, egészséges életet meghatározó dolgok ugyanazok, amelyek miatt érdemes élni.