Robert Downey Jr. (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) érdeklődését fejezte ki, hogy visszatérjen a Marvel Moziverzumban Vasember szerepébe, annak ellenére, hogy a karakter a Bosszúállók: Végjáték végén meghalt, írja a Deadline.

A film rendezői,  Joe és Anthony Russo ellentében bizonytalanságuknak adtak hangot azzal kapcsolatban, hogy a Marvel hogyan tudná megvalósíthatóan újra bevezetni a karaktert.

A GamesRadarnak így fogalmazott a páros:

"Nem tudom, hogyan csinálnák" - mondta Anthony Russo. "Nem tudom, milyen út vezetne odáig."Úgy értem, mi lezártuk ez a történetet, így rajtuk múlik, hogyan nyitják meg újra" - tette hozzá Joe Russo.

A Marvel vezetője, Kevin Feige egyértelműen kijelentette, hogy a Marvel Studiosnak nem áll szándékában ‘visszafordítani’ Tony Stark halálát, hangsúlyozva, hogy fontos, hogy a megőrizzék annak a pillanatnak a jelentőségét. Feige megismételte, hogy ezt a döntő narratív döntést nem szabad visszacsinálni, ezzel is hangsúlyozva a történet integritása iránti elkötelezettséget.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»