Visszatér az egyik legjobb (kém)sorozat, még idén jön a 3. évad!

Még az idei évben új évaddal tér vissza az AppleTV+ sikersorozat, az Utolsó befutók.

Mick Herront generációja egyik legjobb szerzőjeként tartják számon, ez pedig garancia arra, hogy a széria egy újabb szövevényes kirakósjáték lesz majd, amelyet persze csak tovább bonyolítanak a különböző intrikák és feszült hangulatú cselekmény.

Az Utolsó befutók egy meglehetősen friss “hangnak” számít a kémsorozatok világában, hiszen gyakorlatilag felrúgta a műfaj összes kliséjét. “Senki sem hagyta el a Slough House-t egy munkanap végén úgy, hogy úgy érezte, hozzájárult a nemzet biztonságához” - írja Herron a Real Tigers című kötetben.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a széria főszerepeiben többek között Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cooke, Sophie Okonedo, Jack Lowden és Paul O'Kelly láthatók.

A Utolsó befutók - 3. évada decemberben debütál a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található AppleTV+ ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

krimi

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»