Közösség

Vélemény:

 

64 A beavatott-sorozat: A hűséges

(2016)

A beavatott-sorozat: A hűséges

 
Curacao86   2016.03.12 23:12
0

Én nem olvastam a Divergent könyveket. Viszont a Divergent 1-2. után a 3-dik első fele nekem nagyon tetszett. Tényleg baromi látványos lett, 2D változatban is!! :)



A színészi alakításokat nagyon nem minősíteném, mert viselkedés kutató és casting director sem vagyok. De azért Naomi Watts remek, jó választás volt még Jeff Daniels is, viszont a mellékszereplők jelentéktelenek, bár ez nem von le a film értékéből (Naomi kapcsán Julianne Moore, vagyis az általa alakított Alma Coin karakter ug jutott eszembe a Hunger Games szériából.) Szerintem ugyanazt kaptuk minden színésztől, karaktertől, amit eddig, csak picit többet. Bár a sztori volt a lényeg, amihez sokat adott hozzá a látványvilág



Valóban, jó lett a lezárás, teljes egészében megállja a helyét önálló filmként is, hiába az utolsó könyv első feléről van szó. Talán ezért is van az, hogy nem 1-2. részekként, hanem külön "alcím" elnevezéssel mutatták be.



Nagyjából számítani lehet a végkifejletre, de annak, aki nem olvasta a könyveket, mint én talán még így is fog meglepetést okozni. Nálam simán 8/10, mint mindig műfaji kereteken belül.



Zárásként annyit, hogy ha nem rontják el a befejező részt (Part 2), akkor nálam megelőzi "Az éhezők viadala (The Hunger Games)" befejezését. Lehet a következő egy évben el kellene olvasni a könyveket! :)