2019.01.18 13:01 marypotter Olvasottság: <100x
0

bird box avagy nem szeretem a horrort

Malerman bestsellerére rácsapott a netfix. Ennyit tudtam a filmről - na meg azt, hogy Bullock és Malkovitch játszanak benne, és hogy horror. Nem is szeretem a horrort. aztán mégis.

Jól indul a film, Sandra korát (kb.55 lehet) meghazudtolóan fiatal, könnyen elbánik a ráosztott szereppel, ez profizmus, épp így Malkovits. Rutinos rendezővel van dolguk, igaz. Nekem tetszett, hogy a film két idősíkban mozog, így adogatja az információt. Habár a természet lázadása már lassan elcsépelt, sőt a védő, figyelmeztető madarak kitalálása sem eredeti.

bird box avagy nem szeretem a horrort

már láttam ilyet, de én most erre a filmre koncentrálnék. Én azt a folyamatot néztem, hogy lehet mégis az elkerülhetetlent megúszni... hát ők megússzák,... mert felkészülsz, harcolsz, bízol, van hited. . ilyen értelmes, szófogadó amerikai gyerekeket nem is láttam.Szóval, nézem a filmet, nő feszültség és elkezd érdekelni. Mi lesz tovább... Elfelejtem, hogy utálom a horrort, nem szeretem Bullockot, Malkovitch egy seggfej. Ki a szerethető a filmben? Visz magával a sztori...jó hosszú film.. Vége, felállok, jó volt. Pragmatikusan arra gondolok, jó, hogy ezt is láttam, mert így fel vagyok erre a világvégére is készítve..Dehogy elemzem én itt a karaktereket, a rendezést, nem írom le a film keletkezésének a történetét, a filmbéli szereplők eddigi filmjeit, nem, várnak rám még csoda filmek, de ezt kár lett volna kihagyni, úgysem hagytak volna békén, .." teeztmégnemláttad" kérdések..Láttam. Tinik, öregek, szakmán belül és kívül, bárki nézze meg. Jól fog szórakozni! 8/10

dráma | horror | sci-fi

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»

0