2022.12.16 23:44 Zsolt Szabó Olvasottság: <100x
3

A horror univerzum újabb lépcsőfoka

A démonok között univerzum filmjei minden adott évben népszerűségnek örvendenek, ez sem volt másképp a Démonok között 3.részével sem. Igaz, a rendezői székbe már nem James Wan ült bele, hanem Michael Chaves, aki szerény véleményem szerint jó választás volt, vagy lehet csak azért, mert megint lehengerlően játszott a két főszereplő, Vera Farmiga és Patrick Wilson. De most vonatkoztassunk el és csak koncentráljunk a Démonok között filmekre. Amikor anno 2013-ba megjelent az első Warren-házaspárról szóló film, az igen csak az év horrorja volt, és mutatott valami újat a horrorrajongók számára.

Valljuk be, a mai kor embere valamiért szeret borzongani, és hová emeljék a horror műfaját már, ez a legjobb kérdés, szerintem erre ez a film a legjobb válasz. Mert jól sikerült, adta a hűha horrorfaktorokat, és szépen illeszkedik a többi történethez, így megnyugodhatunk, hogy 10 éven belül ez "csak" a 3. rész ebből a jó kis alkotásból. Érdemes megnézni, főleg azoknak, akik kedvelik eme műfajt (én nem tartozok közéjük, de úgy vagyok vele, hogy amit nem láttam, arról nem tudok véleményt alkotni, így szélesítem a látókörömet).

A horror univerzum újabb lépcsőfoka

A film története is borzongató, mivel egy terrorról, gyilkosságról és ismeretlen gonoszságról, amely még a tapasztalt paranormális nyomozókat, Ed és Lorraine Warrent is sokkolta. Az aktáik egyik legszenzációsabb esete egy fiatal fiú lelkéért vívott harccal kezdődik, majd túlmutat azon, amit valaha is láttak, hogy az Egyesült Államok történetében először forduljon elő, amikor egy gyilkosság gyanúsítottja démoni birtoklás alatt álló személynek vallja magát védekezésként. A filmet egyértelműen ajánlom, én 7/10-es értékelést adtam rá.

horror | misztikus | thriller

Egy hátborzongató történet egy nem e világi gonoszról, mely még a sokat látott és tapasztalt, paranormális ügyek felderítésével foglalkozó házaspárt, Ed és Lorraine Warrent... több»

3