2023.07.01 00:01 Ahoj poplacsek Olvasottság: 196x
0

9/10

Valaki az ismerőseim közül ajánlotta, úgyhogy leszedtem, hiszen, bár megszoktuk, hogy Nicholas Cage már vagy egy évtizede zsé kategóriás filmekkel blamálja magát, de újabban elkezdett megint jó filmekben megjelenni, na, akkor hajrá. Meg is lepett, hogy sehol se találtam hozzá magyar szinkront (sajnos a feleségem nem híve a feliratos változatoknak, ráadásul az, aki ajánlotta, se beszél angolul, fel se tételeztem, hogy eredeti nyelven nézte meg), feliratot is csak nagy nehezen. Ennél sokkal gyengébb filmek jönnek tömegesen szinkronnal. Vajon itt mi volt az akadály? De sebaj.

Mindjárt pár perc után rájöttem, hogy már láttam, az asszony pedig váltig állította, hogy ő nem, kis töprengés után sikerült kikövetkeztetni, hogy valami tengerentúli repülőjáraton néztem meg az elmúlt év során. Gond egy szál se, végignéztem ismét, és rohadt jól szórakoztam újfent. Nicholas Cage mint Nicholas Cage egy akcióvígjátékban: jó volt, szórakoztató volt, vicces volt, minden klappolt, másodikra is. Szerencsére végre összeszedte magát Cage, és ezek szerint végre ismét jó filmekben fog szerepelni.

9/10

A történet kicsit önéletrajzilag áthallásos volt, a filmben is egy anyagilag padlóra került színészt alakít, aki a pénz miatt elvállal egy olyan magánfellépést, amire a helyzete miatti kényszer viszi rá. És lám, az életben is ez történt, azért játszott annyi vacakban oly sokáig, mert amikor (asszem a válása után) gyakorlatilag pénzügyi csődbe jutott, akkor válogatás nélkül minden szart elvállalt, amitől rövid úton le is írták szakmailag. Ördögi kör. Örülök, hogy végre kijött belőle, a Pig is remek volt, és úgy hallottam, a Renfield is rendben sikerült. Utóbbi már szintén megvan, hamarosan megnézzük azt is.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Nicolas Cage szerepében... Nick Cage. Hollywood egyik legnagyobb sztárjának pályafutása, úgy tűnik, hogy hullámvölgybe ért, ráadásul anyagi helyzete is kilátástalannak... több»

0