2024.03.04 20:10 fankbringa Olvasottság: 129x
1

Virágot szedni indultatok?

A rajzfilmet sosem láttam. Teljesen egyetértek csontmániákus véleményével. Azt szeretném kiegészíteni.

Az eredeti filmet szerettem, mert kedves volt, látványos, és jól éreztem magam, mikor néztem. Nagyon vártam a folytatást, mert szerettem volna újra átélni a mesét. Nem sikerült.

Virágot szedni indultatok?

Amivel nincs bajom, az a látvány. Kiváló díszletek, ruhák, animációk, csihi-puhi. Ezt várjuk, ezt kapjuk. Nem lehet rá rosszat mondani.

Amivel sok bajom van, az minden más. Ahogy néztem, nem győztem fogni a fejem, annyi sületlenséget összehordtak a sorozatban. Teljesen értelmetlen varázslatok, logikátlan csatajelenetek. A párbeszédek és színészi játékok, amik olyan döccenést okoznak a történetnek, hogy 10 percenként megbicsaklik a film. Ezt a sorozatot nagyon akarni kell végignézni, mert minden epizód okot ad a hirtelen befejezésre. Hol teljesen gyerekes az egész, hol nevetségesen komoly(talan). Olyan érzésem volt tőle, mintha beleharapnék az almába, és visszapislogna rám a kukac. A körítés tökéletes, a kikandikáló idegent nehéz feldolgozni.

A Vajáknál éreztem azt, mint itt, hogy megy előre a történet, haladunk a filmben, de igazából nem tartunk sehonnan sehová, csak az időt húzzuk. Olyan, mint egy végtelen történet. Jó dolog végigkövetni, de nem ad semmit. A diavetítés korszakát adja vissza. Képek, képek után, a többit beleképzeljük.

A főszereplők gyerekek, ezért gyerekesek. Ez rendben van. Sajnos a felnőttek is bevették a gyerekbogyót, mert egy óvodás szintjén mozognak.

Összességében az volt az érzésem, hogy a 8-12 éves korosztálynak megfelel a film és nézzék ők, nekik készült.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

1