2024.05.12 13:41 fankbringa Olvasottság: 1398x
1

Medencefilozófia

Volt idő, amikor azért írtak sorozatot, mert a reklámidők közti szünetet ki kellett tölteni tartalommal. Ennek indult egy új trendje, ahol a reklámozás tárgya már nem csak közértben kapható fogyasztási cikk. Elkészült egy újabb gyöngyszem a modern hotelreklámok sorában. Vannak azok az igazán figyelemfelkeltő YouTube-os hotel és nyaraló videók, amit tényleg jó érzés végig nézni. És vannak az egész estés reklámok, ahol nemcsak a helyet mutatják be, de még tippeket is adnak, hogy hogyan töltsd el az időd vagy hogy hogyan viselkedj, esetleg hogyan éld az életed helyesen. Ebből készült el az újabb rész.

A film betekintést nyújt a közösségi média sztárok sanyarú életébe, ahol még nyaralás alatt is olyan szörnyűségek érik őket, mint az, hogy kötött program van a nyaraláson, és a stáb mondja meg, hogy mikor mehet fürödni és mikor nem.

Medencefilozófia

Vizsgálhatnánk a karakterek fejlődési ívét, de ez az ív annyiból áll, hogy 1 hét töprengés után szereplőnk rájön, hogy szerelmes akar lenni. Mire a lány eljut a boldogító igenig, talán anyuci is tisztázza az érzéseit. Össze is foglaltam a történet lényegét.

Kicsit olyan érzésem van Mark Watersszel kapcsolatban, hogy mindent elvállal, amiért fizetnek. Még ezt is képes megcsinálni. Brooke Shields pedig olyan rutinosan tud szerelembe esti a vásznon, hogy mindenbe belerángatják, ami fátyolos tekintetet kíván. Mondhatni, álomcsapat.

A film mottója: örökítsd meg a kalandjaidat magad és a lányod számára egy fényképezőgéppel.

Egy igazi gondolkodásmentes csöpögős romantikus vígjáték hangolódáshoz. Izaura TV rajongóknak megtekintésre erősen ajánlott.

dráma | romantikus | vígjáték

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

1