80% 51 szavazat
Gen V

Gen V

Gen V
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
31
Szereplők (31)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
1
Filmkritika (1)
22
Cikkek (22)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 8 epizód

Hol nézheted

Jaz Sinclair
Asa Germann
Patrick Schwarzenegger
Jaz Sinclair
Shelley Conn
Derek Luh
Maddie Phillips
Clancy Brown
Chance Perdomo
Jaz Sinclair
Jaz Sinclair

FILMINFÓ

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The Boys című sorozatának spinoffja.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.09.28. | Amazon Prime Video (2023.09.29.)

A fiúk  (2019)

 
2023.11.19 Lóri Ádámcsik

legújabb vélemény

Végig lekötött!

Méltó A fiúk spin-offjának a sorozat. Nagyon jók a karakterek, jók a színészek, jó a vágás, a hangulat, jók az akciójelenetek. Totál The Boys feeling! Várom a második évadot! ;)

1
 
2023.11.08 Tonyka

a nap véleménye

Nincs könnyű dolga

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Imádom a The Boys-sorozatot. A második évad kicsit gyengébb volt, „nem sokkal”, de még így is bőven kimagasló, és nagy kedvenc számomra. Így aztán örömmel vettem, hogy látnak még potenciát ebben az univerzumban. Igaz, féltem is, mert manapság már elk... Teljes kritika

3
 
2023.10.01 Robinson76

A generáció, mely nem váltja meg a világot

Nem szeretném lepontozni a sorozatot, mert ahhoz keveset láttam belőle, de a szuperhősökkel már tele a padlás, és amúgy sem zsánereim az ehhez hasonló sorozatok. Sajnos a Gen V azonban még ezek között sem a jobbak közül való. Semmilyen téren nem tudott kitörni az átlagosból, és mivel kevés esélyt látok arra, hogy ez jelentősen változzon, így nem is folytatom a szériát. A csillagszámot kérném ez alapján kezelni.

1
 
2023.09.28 sandras87

Nem egy olyan sorozat, ami bővítené a The Boys rajongótáborát, de azok, akik már alig várják a negyedik évadot, ellesznek vele.

0
 
2023.09.29 Sztyúi

Az én ízlésemnek nagyon tinidráma, ami sokkal többnek akarja magát mutatni, mint ami. Nem mondom, helyenként szórakoztató tud lenni, de többnyire csak kényelmetlen nézni az egészet.

0
 

A sorozat producerei megkeresték Patrick Schwarzeneggert, miután találkoztak vele, amikor az eredeti sorozatban Hazafi szerepére jelentkezett. Addig nem olvashatta a forgatókönyvet, amíg hivatalosan nem kapta meg a szerepet.Szerző: Hupka Adrián

#1
 

Shane Paul McGhie játszott volna eredetileg a sorozatban, azonban szerepét átvette Chance Perdomo.Szerző: Hupka Adrián

#2
 
Értékelés: 8/10
(2023. 12. 07.)
Szórakoztatóan véres X-Men antitézis faszfixációval, a végén extremizmussal
Oi! Míg a színvonalat elképesztően tartó The Boys negyedik évadára várunk, Eric Kripke és tettestársai egy spin-offal próbálták megörvendeztetni az említett Amazon Prime kézműves sorozatának rajongóit. A Gen V nem ér fel az anyasorozathoz, de kimondottan kellemes, The Boys világát szépen tágító és a negyedik évad számára tepsit tökéletesen kivajazó... Több