59% 22 szavazat
Görbe utakon

Görbe utakon

Crooks
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
14
Képek (14)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Charly nyugodt életét él családjával Berlinben, viszont régi társai megtalálják, és megfenyegetik, hogy dologzzon nekik. Végül egy ritka és értékes érme nagy felforduláshoz vezet, miközben Charly menekülni kényszerül… Több


Ország: Németország
Premier: 2024.04.04. | Netflix (2024.04.04.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 1 epizód

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2024.05.07 szemtelen

legújabb vélemény

Több mint a szokásos

A „Görbe utakon” egy szórakoztató sorozat mindazok számára, akik rajonganak a rablástörténetekért, és szeretik követni a bűncselekményt túlélő bűnözők sorsát. Azokét, akik ezúttal több-kevésebb szerencsével Bécsben, Berlinben és Marseille-ben szeretnék megúszni kalandjukat. A történetben sok az európai filmes klisé, sajnos ez nem az „ilyet még soha nem láttam” kategória, sokkal inkább egy aránylag jó minőségben újracsomagolt tetszetős termék. Van dinamikája, lendülete, egyszeri, élvezetes mozi. A karakterek átlagosak, jól simulnak a klisés átlagtörténetbe, ami a közepesnél jobb, de a csúcsoktól kicsit távolabbra van. A szórakozás állapota – ami fenntartja a figyelmedet – egy meglehetősen szubjektív fogalom. Azt hiszem, ebben az esetben jól illik a filmre, ami nem unalmas, nem fogod kikapcsolni, de nem fogod megjegyezni sem.

0
 
2024.04.04 papaja

Az alapkoncepció felkeltette az érdeklődésemet, de végeredményben egy elég klisés krimit kaptam. Ami nem rossz, hozza ami szükséges, de nem nagyon fogok emlékezni rá néhány napon belül.

0