Peter Jackson A Gyűrűk ura előtt még megrendezte ezt zombis filmparódiát. Igazi 90-es évekbeli hangulat (amit szeretek). Igaz, kell egy gyomor a filmhez, mert gore-ban nincs hiány. Viszont ha bírod, remek szórakozást nyújt. Remek jelenetek vannak benne. Egy az anyja által irányított ügyefogyott srác és a boltos csaj (Paquita) egymásba gabalyodik. Ám az anya nem nézi jó szemmel. Kémkedés közben megharapja egy mutáns patkánymajom. :) És onnantól vicces zombis jelenetek. (Zombi paráználkodás, zombi kisbaba és a végső nagy zombis fűnyírás.) Meg persze Heinrich bácsi, aki érti a tréfát. :) Nagyszerű film. Én ajánlom annak, aki szereti a paródiákat.
A valaha készült egyik legvéresebb horror-vígjáték. Nagyon látványos, de a történet egésze sablonos. Kicsit erőltetett és művi. Ennek ellenére szórakoztató de ne egy komoly darabra számítsunk amikor elkezdjük nézni. Ha nem támasztunk nagy elvárásokat... Több
Egyszernézős film. Abszolúte egyszer. Morbid, idióta, néha befigyel egy-egy jobb poén. Elkalandoznál a 90-es évek fekete vígjátékaiban? Itt az alkalom, de ne várj nagy jeleneteket. Csak nézd meg. Ennyi. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Ejnye Lionel, ejnye.......mire jó egy patkánymajom??? Hát erre....ez a 90 évek, és igen, ilyen volt akkor a technika... Beteg, morbid, és néha vicces!!! Nem kell komolyan venni, csak nézni, szigorúan egyszer....
Mielőtt még Peter Jackson neve végérvényesen beíródott volna a filmtörténelembe az olyan alkotásinak köszönhetően, mint A Gyűrűk Ura-trilógia vagy a Hobbit-trilógia, eme úriember már a 80-as évek végén és a 90-es évek elején is öregbítette a hírnevét... Teljes kritika
Érdekes film Peter Jacksontól, bár nyilván születtek jobbak is a műfajban. A gonosz nyanya tetszik.
Egy korrekt horror-vígjáték. De gyomor kell hozzá. VHS kazin volt meg. Alkalmanként elcsórtam a szüleimtől, utána 2-3 napig aludni se bírtam.
Minden ízében egy figyelemfenntartó - a maga nemében egy szenzációs remekmű - megszámlálhatatlanul tele tűzdelt poénnal és betegebbnél - betegebb vérben úszó - lavírózó viaskodásokkal. Amivel tényleg csak nehezen lehet betelni egyszeri megnézése által.
Ez a legelmebetegebb horror-vígjáték, amit valaha láttam.Vér kaszabolás aprítás,zombik. Tocsok a vér össze vissza,.. az a zombigyerek nem kicsit, de nagyon meredek a filmben.Nem is tudom hogy annyira rossz hogy egy csillagot adjak, vagy ötöt :)
Haha.. nagyon szeretem. DVD-n meg is van. Néhol vicces, néhol idegesítő, de nagyon jó film a témájában. Gyerekkoromban kicsit féltem is miután megnéztem, de az akkor volt.
Első osztályú horror-vígjáték. Nem hiába Peter Jackson, igazán hozza a minőséget. Könnyed, van humora, ismeri a műfaji elemeket, amiket ki kell játszani. Egy szóval teljes mértékben élvezetes. Bármikor szívesen megnézném újra.
Minden idők legjobb horror-vígjátéka ( A Gonosz halottak mellett) láttam már vagy 100x de bármikor letudnék ülni megnézni még1x... és még1x :D a sztori jó... a zene kiváló...tökéletes alkotás :D Patkány Majom :D maximum csillag :D