Kiképzés

Kiképzés

Training Day

A kábítószer-osztály nyomozója, Alonzo Harris (Denzel Washington) tudja, mik az utca törvényei: igazság ide vagy oda, keménynek kell lennie, és nem szabad könyörületet mutatnia. Ezt a rá bízott fiatal rendőrtisztnek, Jake Hoytnak (Ethan Hawke) is meg kell tanulnia, és már első napján komoly… Több

Rendező: Antoine Fuqua
Író: David Ayer
Premier (HU): 2002.03.07.
Denzel Washington
Ethan Hawke
Antoine Fuqua

2024.07.01 Erik Csok

A bűn mocskában...

Nekem ez a film egy nagy kimaradásom volt, eddig. Mert most megnéztem, és ez nagyon nagyon jó film! Irgalmatlan feszült és izgalmas is, hangulatos is, a néző tényleg azt érzi, mintha ott lenne a helyszínen, annyira jól átjön ez a bűnös, mocskos, gettós környezet. Nagyon komoly és kemény film, vannak benne váratlan dolgok is, és a vége is, hát nem semmi. Denzel Washington és Ethan Hawke között megvan a kémia, jól működnek együtt, és a karakterfejlődés is látszódik. És, hát itt is tényleg az egyik színész jobb, mint a másik, Denzel érdemelten kapta az Oscart, Hawke pedig a jelölést (bár ő is megérdemelte volna a díjat). Szóval nekem nagyon tetszett (még úgyis, hogy ismertem sajna a végét), úgyhogy nézze meg, aki akarja, bár a gyenge idegzetűek kihagyhatják!

Kemény,brutális,agresszív,és néha gyomorforgató a film.Denzel Washington talán legjobb filmje,de Ethan Hawke sem marad el tőle.Végig feszültség alatt tart,nem enged el! Kötelező darab.

2017.07.17 Deku

Talán a lehető legjobb akció film ez Denzel Washington-tól és ebbe belekötni nem lehet. Hihetetlen jó volt a színészi munka, a forgatókönyv is kikezdhetetlen.

2021.12.22 drg0602

Ez nagyon jól sikerült film. Elképesztő jó a témája. Minden egyes perce lefoglalt! A színészi teljesítmények tökéletesek. Nagyon jó alkotás! 10/10

A film végén Alonzo beszéde és a King Kong-os beszólás teljes mértékben improvizáció volt. Szerző: Speedy94

Értékelés: 8.5/10
(2016. 06. 15.)
...Ez nyilván kellemetlen egy olyan produkció esetében, amely mondanivalójának elengedhetetlen részét képezi a hitelesség, de ettől függetlenül Fuqua és Ayer remekül valósította meg a rendőrkrimik új alapra helyezését. Utóbbi pedig gyakorlatilag még egy évtizeden keresztül folytatta a Training Dayben megkezdetteket, hogy végül Az utolsó műszakban s... Több